Tiffany & Co. predstavlja kolekciju Tiffany Knot, odu Njujorku

Razmislite o frazi „vežite čvor“ i odmah ćete shvatiti da ona treba da označi posvećenost ljubavi i želju da budete jedno sa drugim dok vas smrt ne rastavi. Ali u slučaju Tiffany & Co., to je podignuto na potpuno novi nivo sa njihovom novom kolekcijom #TiffanyKnot, doslovnom interpretacijom fraze u obliku nakita od dragocenog zlata koji je akcentovan upravo čvorovima.

Tiffany & Co. novom kolekcijom takođe odaje počast arhitektonskim kodovima Njujorka. Kolekcija Tiffany Knot je elegantna, ali sa prizvukom robusnosti – baš kao i Velika jabuka. Inspiracija za ovu lepezu nakita je ideja o „vezi lanca“, motivu koji se obično viđa na gradskim ulicama. Metaforički, on takođe predstavlja međusobnu povezanost ljudskih odnosa, posebno u kosmopolitskom gradu kao što je Njujork.

Energija i karakter Njujorka su predstavljeni kroz niz dizajna koji čine kolekciju kao što su narukvice, prstenje, ogrlice, privesci i minđuše. Izlivene od 18-karatnog žutog ili ružičastog zlata, neke od ovih prelepih kreacija takođe imaju blistave dijamante.

 „Čvor“ takođe skriva inovativnu kopču na narukvicama koje su definitivno zvezde kolekcije, što takođe omogućava da ostatak narukvice bude gladak bez ikakvih tragova zatvaranja. I naravno, nijedna kolekcija Tiffany & Co. nije potpuna bez „heroja“, a to bi bila fantastična ogrlica sa dvostrukim „čvorom“ koja dolazi sa 300 dijamanata koji su ručno postavljeni. Nova ikona za novu generaciju zaljubljenih, posebno kada je u pitanju vezivanje.

„Tiffani Knot odražava stroge standarde koji pokreću stalnu potragu kuće za inovacijama u izradi, rigoroznosti oblika i preciznosti proporcija“, rekao je brend u saopštenju.

Kolekcija Tiffany Knot je sada dostupna na sajtu brenda Tiffany & Co.

Luxury Experience