Tiffany & Co. i Danijel Aršam predstavili kolekcionarsku T1 narukvicu i bistu

Više slika

Više slika

Samo nekoliko nedelja nakon što su predstavili svoju Pokemon kapsul kolekciju, Tiffany & Co. i savremeni umetnik Danijel Aršam ponovo se udružuju.

Ovog puta, zajedno su kreirali ograničenu seriju T1 narukvica i bistu Venere iz Arla u znak počasti 186 godina zanatskog rada ove zlatarske kuće.

Kao prvo, duo je napravio Tiffany Blue kofer, umetnički predmet sa metalnim detaljima. U koferu vas očekuje bista koja ponovo zamišlja umetnikovu erodiranu bronzanu skulpturu Venere iz Arla.

Uspostavljajući estetiku Aršamove buduće relikvije i višestruke Tiffany elemente, umetničko delo je izliveno od bronze i nerđajućeg čelika, pre nego što je ručno dovršeno prilagođenom patinom koja podseća na kultnu Tiffany plavu nijansu. Kada podignete gornju polovinu skulpture unutra ćete otkriti ograničeno izdanje Tiffany & Co. x Arsham Studio T1 narukvice.

Svaki dragulj na ekskluzivnoj narukvici od 18-karatnog belog zlata se pažljivo postavlja ručno. Svaka narukvica ima neverovatnih 105 dijamanata ukupne vrednosti preko jednog karata i preko 74 živopisna zelena tsavorita ukupne težine preko dva karata.

Vezujući se za 186. godišnjicu Tiffany & Co. brenda, saradnja se može pohvaliti ograničenom serijom od 186 kompleta, koji će biti dostupni širom sveta od decembra 2023.

Luxury Experience