Šon Mendes se pridružuje Skarlet Johanson u novoj kampanji David Yurman "Nature's Artistry"

Proslavljeni američki brend nakita David Yurman imenovao je pevača/tekstopisca Šona Mendesa za svog najnovijeg ambasadora brenda.

Muzičar nominovan za Gremi nagradu pridružuje se ambasadorki brenda Skarlet Johanson, glumici i filantropkinji.

Pod nazivom "Nature's Artistry" kampanja David Yurman 2023 slavi prirodu kao stalan izvor inspiracije za brend. Kampanja nas poziva da obnovimo naše poštovanje prema svetu oko nas. Serija fotografija i kratkih filmova prikazuje Šona Mendesa i Skarlet Johanson koji se opuštaju u prirodnom okruženju.

Kao brend koji su osnovali umetnici sa dugogodišnjom posvećenošću umetnosti, nova kampanja obuhvata suštinu brenda David Yurman.

„Kada smo osmišljavali kampanju 'Nature's Artistry', znali smo da bi bilo od suštinske važnosti da dovedemo talente koji su inspirisani svetom oko nas, i pustiti da ih njihovi kreativni instinkti vode u svemu što rade. I Skarlet i Šon su savršeni umetnici koji blistaju u kampanji okruženi prirodnim i mirnim okruženjem u kom poziraju“, rekao je Jurman, predsednik i glavni kreativni direktor David Yurman. Reklamnu kampanju je fotografisao renomirani modni fotograf Glen Lahford.

„Tako sam uzbuđen što radim sa tako neverovatnim brendom kao što je David Yurman i što sam deo kampanje koja slavi prirodu i kreativnost“, izjavio je Šon Mendes povodom nove saradnje.

Luxury Experience