Rijana prošetala sa nanogicom od 400.000 dolara

Svi ćemo se složiti da Rijana definitivno zna kako da učini da čitav svet na trenutak makar zastane baš zbog njene pojave...

Pomalo ironično, njen poslednji takav poduhvat uspeo je da zaustavi vreme satom. Slavna pevačica i preduzetnica ponela je zaslepljujući nanogica-časovnik vredan 400.000 dolara, koji je prilagođen od strane brenda Jacob & Co. i ukrašen smaragdima i dijamantima. Pojavivši se na F1 Grand Prix događaju u Las Vegasu, Rijana je ponovo zablistala, ali pogledi svih prisutnih bili su usmereni na njene noge, ukrašene sa preko 70 karata najfinijih dijamanata postavljenih u čistom 18k belom zlatu.

Najmlađa samostalna milijarderka uparila je ovaj sjajni aksesoar sa crnim, čvrstim helankama Balenciaga pričvršćenim za čizme sa visokim potpeticama, stvarajući savršenu pozadinu za modnu izjavu vrednu čitavih $400,000. Kao dugogodišnji partner luksuznog proizvođača satova Jacob & Co., Rijana je poznata po tome što pomera granice. Ovaj događaj F1 nije bio izuzetak. Njen prepoznatljivi stil se istakao, postajući najkomentarisaniji aspekt događaja.

Nanogica - sat, fuzija visoke mode i kreativnosti, upotpunila je ekskluzivnim Messika sjajem, uključujući ogrlicu sa tri reda, izražajni prsten i sjajnu naušnicu. Zapanjujuća 35-godišnjakinja je ranije nosila crveni Jacob & Co. dijamantski komad "Brilliant Northern Lights" za svoj nastup na Super Bowl LVII. Privukla je pažnju nanogica-satom Jacob & Co. na prvom modnom šou Louis Vuitton brenda u izvedbi Farela Vilijamsa. Luksuzni brend satova podelio je fotografiju na svom Instagram nalogu, sa opisom: "Za F1 Grand Prix u Las Vegasu, @badgalriri Rijana nosila je nanogica-sat od $400,000 koji je Jacob & Co prilagodio za nju, ukrašen smaragdima i okruglim dijamantima."

 

Jedan pratilac je prokomentarisao, "To je lepo umetničko delo," dok je drugi šaljivo rekao, "Kako će pogledati na taj sat?"

Luxury Experience