Praznična kolekcija Swarovski ispuniće sve vaše želje

Od blistavog kućnog dekora do originalnih komada nakita, Swarovski izaziva radost svojom prazničnom kolekcijom.

Decembar označava početak sezone praznika i to može značiti samo jedno — vreme je da krenete u kupovinu poklona za svoju porodicu i voljene.

Kao brend koji je suštinski povezan sa praznicima, Swarovski stupa na scenu sa asortimanom ideja za poklone sa svojom Holiday kolekcijom za 2021. — bilo da se radi o originalnom nakitu ili blistavim kućnim ukrasima.

U okviru kolekcije Swarovski Holiday, postoji širok izbor luksuznih proizvoda. Preporučujemo izbor dekadentnog nakita koji je kreirala kreativna direktorka Đovana Engelbert.

Povodom kreiranja praznične kolekcije Đovana kaže: „Sezona praznika je okupljanje i, posebno nakon proteklih godina, toliko smo ponosni što možemo da oživimo taj osećaj topline kroz naš praznični program. Naš cilj je da se vratimo tom osećaju radosne magije koji živi u srcu sezone.”

Od svetlih komada u obliku zvezde iz kolekcije Stella do chunky prstena Vittore i Magic priveska i ogrlice sa siluetom anđela, na vama je da izaberete i kombinujete svaki pojedinačni komad da biste kreirali izgled koji je jedinstven za vas.

Nakon što se ukrasite draguljima, vreme je da svoj dom dekorišete blistavim ukrasima kako biste oživeli praznični duh! I kao i uvek, Swarovski ne razočarava svojim izborom kućnih ukrasa koji se kreću od kuglica za jelku, figurica Deda Mraza i snežnih kugli.

A ako ste umorni od uobičajenog cvetnog dekora, Swarovski je ove godine pripremio i kristalne varijacije kako biste uzdigli vašu igru dekorisanja na viši nivo. Zamislite samo - vazu ispunjenu lišćem ukrašenim draguljima i svetlucavim cvećem kao središnji deo vašeg stola. To je siguran način da osvojite srca svojih gostiju kada organizujete svečane večere.

Sada kada je sve sređeno i spremno, potrebno je samo da pripremite poklone za svoje najmilije kako biste im zahvalili za sve što su uradili tokom godine.

Ako ste u potrazi za minimalističkim dizajnom, onda je ogrlica Solitaire, kao i čitava kolekcija Attract (koja uključuje razne ogrlice i minđuše) idealni izbor poklona za drage osobe.

Za ljubitelje maksimalizma, Sunshine prsten i Tennis ogrlica i minđuše su originalni komadi koji će privući pažnju svojim smelim dizajnom.