Kejt Blanšet je zvezda nove kampanje „Spirit“ Louis Vuitton High Jewellery

Louis Vuitton je proglasio glumicu nagrađenu Oskarom, Kejt Blanšet za svog najnovijeg ambasadora brenda.

Kejt je zvanično postala zaštitno lice nove kampanje nakita i ambasador Louis Vuitton High Jewellery kolekcija. U novoj kampanji, Solve Sundsbo fotografiše Blanšet uz umetničku režiju Fabijena Barona u ekspresivnoj seriji portreta za najnoviju kolekciju nakita pod nazivom „Spirit“.

Kroz pet snimaka, Blanšet bez napora otelotvoruje teme kolekcije – sloboda, fantazija, milost, sjaj i sudbina, koje je odabrala umetnička direktorka satova i nakita, Frančeska Amfiteatrof, za isticanje vrednosti dragih priča o brendu Louis Vuitton.

"Izuzetno sam uzbuđena što imam priliku da sarađujem sa brendom Louis Vuitton – zaista kultnom kućom sa ogromnim kulturnim dometom. Nositi veličanstvene komade koje je kreirala Frančeska Amfiteatrof je zadovoljstvo, a Nikolas Geskjer me, kao i uvek, oduševljava i inspiriše“, rekla je glumica povodom učešća u novoj kampanji.

Sinonim za eleganciju i šarm, Kejt Blanšet personifikuje ne samo kolekciju prožetu pričanjem priča, već i snagu, duh i bezvremenost žena Louis Vuitton.

Luxury Experience