Jimmy Choo predstavlja blistavu kolekciju nakita

Luksuzni brend obuće i modnih dodataka Jimmy Choo predstavlja svoju debitantsku kolekciju nakita.

Kolekcija se fokusira na četiri teme: „Crystals“, „Pearl“, „Monogram“ i „Stars“ i nudi izbor narukvica, ogrlica, prstenja i minđuša koje će se savršeno slagati sa ostalim dodacima Jimmy Choo brenda za ovu sezonu.

Dizajni iz teme „Crystals“ uključuju minđuše sa resama. JC STAR STUDS su dizajnirane kao klasična Jimmy Choo zvezda i ukrašene su Swarovski kristalima za glamurozni izgled.

„Pearl“ kolekcija je oličenje brenda Jimmy Choo, dodajući svež dah jedinstvenosti i fantazije kolekciji, bilo da izlazite danju ili se zabavljate noću.

„Bilo je savršeno vreme za lansiranje ove kolekcije, naše cipele i torbe se često vide kao predmeti nakita koji krase stopala i ruke, a kolekcija nakita je prirodni nastavak ovoga. To je kolekcija ključnih komada koji će biti cenjeni. Za mene najvažniji kreativni elementi koji čine Jimmy Choo su svetlost, fantazija i stručnost u dizajnu – oni su realizovani u različitim identitetima koji čine naše dizajnerske kodove – kao što su kristali, biseri, monogrami i zvezde. Kolekcija ističe fundamentalni vizuelni DNK našeg brenda. Ovo je naša suština“, rekla je Sandra Čoi.

Luxury Experience