Cartier slavi prazničnu sezonu i pokazuje nam moć ljubavi

„Himna ljubavi“ - tako Cartier predstavlja svoju novu kampanju LOVE IS ALL, a ljubav je sve što nam sada treba!

Kampanja predstavlja viziju Cartier brenda, koji želi da proslavi univerzalni i bezvremenski osećaj i na taj način ima za cilj da raspali duh radosti i velikodušnosti.  

Snimljena u Los Anđelesu, Parizu i Šangaju, „Love Is All“ reklamna kampanja okupila je ambasadore brenda, slaveći porodicu i jedinstvo, posebno u vremenu kada su društvene podele sve dublje i dublje.

Inače, ovu poruku prenosi i jedinstvena ekipa, od glumačkih zvezda Monike Beluči i Lili Kolins („Emili u Parizu”) do top modela Marijakarle Boskono i iranske glumice Golšifteh Farahani. Takođe, Ela Balinska, Katia Buniatishvii, Melani Loran, Troj Sivan, Džekson Vang, Mejsi Vilijams, Vilov Smit i Anabel Valis su deo nove kampanje.

Slatka melodija 'Love is All', koju su 1975. godine prvi put komponovali Rodžer Glover i Roni Džejms Dio, prati film britanske rediteljke Šarlot Vels.

U filmu glumi desetak ambasadora koji plešu u rekonstruisanoj Cartier kutiji za nakit, proslavljajući radosnu prazničnu sezonu u stilu, ukrašenom Cartierom. Lagana, bezbrižna energija videa podstiče osećanja jedinstva kroz kreativnost i oduševljava izražavanjem sebe.

Tekst pesme pita: „Zar nisi srećan što smo svi zajedno?“, a odgovor je ogromno, Da!