Bulgari predstavlja očaravajuću tijaru u čast platinastog jubileja kraljice Elizabete

Posebne prilike zahtevaju posebne proslave.

Proslava kraljičinog platinastog jubileja je prilika koja se pruža jednom u životu za njeno veličanstvo, kao i za ceo svet koji je bio svedok njene vladavine kao monarha sedam decenija.

Proslave bi trebalo da počnu 12. maja, a poznati brend Bulgari otkrio je svoj doprinos svečanostima: high jewelry tijaru Jubilee Emerald Garden. Italijanski luksuzni brend odaje počast britanskoj kraljici blistavim poklonom koji priliči kraljici veka.

Za izradu tijare Jubilee Emerald Garden bilo je potrebno više od 1.500 napornih sati rada. Ornament dolazi ukrašen smaragdima i dijamantima, postavljenim u platini, predstavljajući na pravi način kraljičin platinasti jubilej. Smaragd od 63,44 karata, uklesan je cvetom lotosa i predstavlja vrhunac tijare.

"Ova kreacija predstavlja omaž za proslavu 70-godišnje vladavine kraljice Elizabete II“, objašnjava Lusia Silvestri, kreativna direktorka nakita brenda Bulgari. „Bila sam inspirisana kraljicom, snažnom i moćnom ženom, ikonom našeg vremena, i njenom istorijskom divljenju smaragdima. Dizajnirala sam komad usredsređen oko ovog upečatljivog izrezbarenog smaragda koji pokazuje Bulgari majstorstvo u izradi i kreativnosti.“

Neverovatan komad nakita je svestran i ova tijara se može nositi i kao ogrlica.

 

Luxury Experience