Moda protkana umetnošću

Francuski brend koji se bavi kreiranjem aksesoara, Perrin Paris, dobro je poznat po kreiranju fuzije između mode i nakita…

Njihove bespoke kreacije pomažu damama da svima jasno predstave svoj stil, gde god da se nađu. Clutch torbice sa rukavicama su jedan od njihovih najboljih dezena u svakom slučaju, a sada su postale još bolje.

Ovaj brend je sarađivao sa Zaha Hadid Design studio i modu još jednom preneo na neki sasvim novi nivo. Kao rezultat ove saradnje nastalo je sedam neverovatnih torbica, koje kao da žive neki svoj život zahvaljujući tri različite forme detalja od metala.

Perrin Paris x Zaha Hadid je kolekcija ograničenog izdanja koja sadrži crnu, belu, roze, boju karmina i električno plavu boju, dok su tri forme skulpturalnih metalnih oblika dostupne u nekoliko različitih završnih detalja, uključujući zlato, roze zlato, srebro i metal u crvenoj i plavoj boji.

Pre nego što je preminula, Zaha Hadid je od ovog brenda dobila na poklon jednu od njihovih torbica, što je dovelo do kreiranja ovog projekta. Partnerstvo je fokusirano na kreiranje jedisntvene capsul kolekcije, koja nas podseća na njihov čuveni dizajn sa rukavicom, protkano modernim idejama i vizijama Zahe Hadid.

Nasleđe Zahe Hadid i njen uticaj na svet arhitekture su neprikosnoveni. Ako želite da posedujete komadić njene zaostavštive, ove torbice su definitivno sjajan početak. Pored toga, uvek možete kupiti stan u nekoj od građevina koje je ona kreirala i uživati u njenom umetničkom duhu i veštinama.