Marine Serre osvaja Jimmy Choo univerzum

Futuristički i eksperimentalni stil francuske dizajnerke debituje na cipelama visokih potpetica, čizmama i patikama…

Prateći partnerstvo sa brendovima kao što su R-PUR i AWGE, Marine Serre sada se udružuje sa slavnom modnom kućom Jimmy choo. Zajedno, oni su kreirali čizmice, patike i brojne druge komade dekorisane njenim čuvenim motivima.

“Marine Serre je neverovatni talenat – njene inovacije i eksperimentacija privukle su moju pažnju. Njeni dizajni su odvažni, puni samopouzdanja i inherentno ženstveno, što je u savršenom skladu sa našim jezikom u Jimmy Choo brendu. Marine ima sopstveni etos i način razmišljanja na temu budućnosti, pa je ova saradnja praktično prirodno došla. Bilo je osvežavajuće videti njenu perspektivu kada se radi o našem DNK, našoj arhivi i kako će ona izmeniti Jimmy Choo”, izjavila je kreativni direktor slavnog brenda, Sandra Čoi. Serre je potom prokomentarisala: “Zaista sam uživala sarađujući sa ikoničnim brendom kao što je Jimmy Choo, zbog njihovog nasleđa, umeća i iskustva u dizajniranju i proizvodnji obuće”.

Futuristička tema prelila se na šest stilova – gležnjače i čizme do listova ponuđene su u nijansama crne, bele, oker i crvene boje, zajedno sa dezenima polumeseca, dok je tema nastavljena na baletankama i salonkama. FARO, silueta patika koja ima produženi deo za prste, sadrži ko-brendirane detalje praćene kožnim umecima.

Kako izgleda ova kolekcija, možete videti u galeriji.