Kultne Peekaboo Fendi torbe su postale još manje

Kako Peekaboo ove godine zvanično puni 14 godina, Fendi slavi kultnu torbu stvarajući film iz snova sa dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Lukom Gvadanjinom.

„Osećam se delom brenda Fendi. Ja sam veoma blizak prijatelj sa brendom Fendi, ali što je najvažnije, prijatelj sam ljudi koji su stubovi kompanije. Osećam veoma duboku vezu sa brendom, a moja majka je nosila Fendi 70-ih i 80-ih godina, tako da su logo, vrsta materijala, kvalitet i dizajn uvek bili deo mojih fotografija.”

Film je prožet duhovitošću zaštitnog znaka kuće, istovremeno naglašavajući osnaženu ženu koja nosi komade brenda.

U filmu ona živi u snenoj fantaziji, leti i skače na rimskim krovovima pre nego što sleti na Zemlju da odluči o svojoj sudbini, natprirodno ispunjena snagom Peekabooa. Advoa izgleda besprekorno zajedno sa Peekaboo ISeeU Petite koji otelotvoruje samu sliku moderne, zabavne i samouverene Fendi žene.

Izrađene od glatke Nappa kože, torbe su dostupne u mnogim nijansama uključujući žutu, fuksiju, svetlo plavu, ružičastu i narandžastu. Zadržavajući mnoge od svojih originalnih karakteristika, klasična kopča krasi obe strane kultne torbe. Torba takođe ima čvrstu pregradu koja razdvaja dva odeljka i sadrži unutrašnji džep koji se lako može ukloniti. Zbog ručke i podesivog, odvojivog kaiša za rame, možete je nositi u ruci ili preko tela.

Ukoliko volite minijutarne torbe, sada možete uživati u Peekaboo ISeeU Micro, maloj verziji sa odvojivom metalnom ručkom dimenzija 12,5 x 8,5 cm. Osim što je možete nosite kao minijaturnu tašnu preko ramena, ova otmena mikro torba se takođe može prikačiti na vaše omiljene tašne.

Luxury Experience