Hojon Jung je zvezda nove kampanje Louis Vuitton Twist Bag

Ambasadorka brenda Louis Vuitton, Hojon Jung  predvodi novu kampanju Twist Handbag za proleće 2022.

U studijskom okruženju glumica i model izgleda senzacionalno i sofisticirano na glamuroznim vizualima Itana Džejmsa Grina.

Stilizovana od strane Meri Ameli Sove, južnokorejska lepotica se razmeće kultnom LV torbicom sa nizom ležernih odevnih komada, kao što su krop topovi, plave farmerke, kačketi i kožne jakne.

Glumica Squid Game prikazuje Twist Bag u nijansama crne, ružičaste, narandžaste, bele i izgleda fantastično. Hojon, koja je nedavno bila zaštitno lice kampanje Louis Vuitton za proleće/leto 2022., takođe se pojavljuje u kratkom filmu koji je snimljen uz optimistične melodije.  

„Južnokorejska glumica i ambasadorka kuće Louis Vuitton predstavlja sezonske Twist torbe. Mladalačkog, ali bezvremenskog dizajna sa svežim i savremenim dizajnom, torba je brzo postala jedna od najpoznatijih. Ističući nasleđe modne kuće, ime Twist potiče od jedinstvene kopče, čiji se okretni L i V spajaju i formiraju V u odnosu na inicijale osnivača“, napisao je brend u saopštenju, povodom lansiranja nove reklamne kampanje.