Fendi i Sara Džesika Parker lansiraju novu baget torbu ograničenog izdanja

Ukoliki ste pomno pratili seriju „Seks i grad“ verovatno znate da je omiljena torba Keri Bredšo bila Fendi Baguette.

Posebno se istakla u sceni iz trećeg ciklusa, kada Keri Bredšo postaje žrtva pljačke u Njujorku, a kriminalac krade njenu Fendi Baguette. Ko bi uostalom mogao da zaboravi izeku „To nije torba, to je baget“, koja je malu torbu čuvene kuće lansirala do najprodavanijeg modnog dodatka.

 

Skoro 22 godine kasnije, kultni baget se vraća, a Sara Džesika Parker sarađuje sa modnom kućom na lansiranju obnovljenog modela koji odražava njen šik stil i estetiku. Razlog je i taj što se Fendi Baguette pojavila u novim epizodama ponovnog lansiranja "And Just Like That".

Ukrašenu 3D šljokicama, torbu je prvi put nosila Keri Bredšo u 9. epizodi serijala "And Just Like That". Torba sa ružičastim šljokicama sadrži kožni kaiš i čuvenu FF kopču.

Kao što je Fendi napisao u saopštenju za štampu, torba je inspirisana originalnom verzijom iz Fendi FW kolekcije 1999/2000, koju je nosila Sara Džesika Parker u seriji „„Seks i grad“ početkom 2000. godine.

Luksuzna torba će biti dostupna na Fendi.com od ovog meseca. I dok cena nije zvanično potvrđena, izvori očekuju da će koštati negde oko 4300 dolara.