Chanel nas novom eyewear kampanjom vraća u diskoteke 70-ih

Više slika

Više slika

Chanel predstavlja novu eyewear kampanju inspirisanu retro stilom.

Za svoju novu eyewear kampanju 2023. Chanel nas vodi na nostalgično putovanje nazad u disko eru. Snimljeni objektivom fotografa Karima Sadlija, slike i film nas prenose u sedamdesete sa umetničkim izrazom i kosmopolitskim duhom.

U glavnim ulogama, modeli Vivijen Roner i Hjunji Šin pored legendarnog muzičara Najlsa Rodžersa, odišu zadivljujućim šarmom na fotografijama inspirisanim polaroidom.

Crpeći inspiraciju iz disko klubova koji su nekada definisali kulturni pejzaž, Chanel 2023 kolekcija naočara prikazuje niz dizajna koji neprimetno spajaju vintage estetiku sa savremenom privlačnošću. Od velikih okvira koji odišu samopouzdanom nonšalantnošću do delikatnih okvira u obliku leptira koji dodaju dašak ženstvenosti, ove naočare za sunce predstavljaju statement aksesoar koji ćete voleti. Kvadratni optički okviri u razigranim ružičastim nijansama nude svež izgled, dok siluete štita donose dašak modne privlačnosti.

Chanel nastavlja da potvrđuje svoju dominaciju u svetu modnih dodataka, nakon nedavnih uspeha kao što su kampanje za satove J12 i Chanel 22 torbi. Sa svakim izdanjem, kultna modna kuća ponovo potvrđuje svoju nepokolebljivu posvećenost izradi i inovacijama, osvajajući srca modnih entuzijasta širom sveta.

Luxury Experience