Bottega Veneta udvostručuje zabavu novom Double Kalimero torbom od 10.500 dolara

Bottega torbe navode ljude da ostanu bez daha, prvo zbog toga kako izgledaju, a zatim i zbog svoje cene.

Bottega Veneta nastavlja sa praksom i svetu poklanja još jednu visokobudžetnu torbu fantastičnog izgleda. Reč je o izuzetnoj torbi pod nazivom Double Kalimero, koja je idealan izbor za one kojima jednostavno nije dovoljna jedna torba Bottega Veneta.

Kreativni direktor brenda, Metju Blazi je to shvatio i udvostručio Kalimero torbu. Ako živahna žuta nijansa „Polen“ nije vaša omiljena boja, Double Kalimero je dostupna u nijansi “Bitter Chocolate” za one koji više vole bezvremensku modu. Možda izgleda kao torba podeljena na dva dela, ali neke stvari ostaju nepromenjene, kao što je kaiš za ramena nalik na uže za održavanje ravnoteže i nošenje torbe.

Zadivljujuću torbu krasi prepoznatljivo tkanje Intreccio, mesingana kopča Muse i dve odvojive unutrašnje platnene torbe sa vezicom. Bottega Veneta nova torba je sve samo ne ekonomična i dostupna je po ceni od 10.500 dolara.

Zapanjujuća cena nije odvratila ljubitelje brenda da zgrabe „slatkiš“ sezone. Budite brzi u odabiru, jer je trenutno preostala samo jedna od svake boje za kupovinu na sajtu brenda. Sa visokim cenama, sreća je što je brend uveo doživotnu garanciju na svoje torbe.

Luxury Experience