FENDI CASA - LUKSUZNA CARLYLE REZIDENCIJA

Carlyle je, u saradnji sa Luxury Living, ekskluzivnim prodavcem Fendi Casa nameštaja, stvorio upečatljiv, novi model luksuznog stana.

Stan površine 260 kvadratnih metara sa dve spavaće sobe, dva-i-po kupatila, prodaje se po ceni od $ 3.275 miliona dolara (ne uključujući nameštaj), i nalazi se na 21. spratu Carlyle Ville u Los Anđelesu, sa prelepim pogledom na grad.

Enterijeri stana su originalni prikaz jednog od najnovijih estetskih senzibiliteta Fendi Casa. Umetnička kompozicija inherentno modernog nameštaja i prestižnih predmeta izražava očaravajući, suptilni luksuz.

Skoro svi izabrani komadi su iz Fendi Casa savremene kolekcije koju je dizajnirao Toan Nguyen, i koja donosi lepe kaiševe i kopče, kožu i tkanine i bogate elementarne boje cuoio (crvenkasto braon), boje lave i zemlje.

Cela kolekcija nameštaja u rezidenciji 2101 dodaje sofisticiranu dinamiku koja je prisutna u celoj zgradi, a Fendi Casa nameštaj stvara elegantan ambijent za stanare i njihove gostijeu Carlyle lobiju, salonu i privatnoj trpezariji.

"Elad Grupa je oduševljena da se nastavlja saradnju sa Fendi Casa sa predstavljnjem  ovog neverovatnog stana ", rekla je Samantha Sax, direktor prodaje i marketinga Elad Grupe, koja je projektovala zgradu. "Sofisticirani enterijer Fendi Casa je dizajn koji odražava izuzetan luksuz raskošnog života na Westside-u, a takođe ističe mogućnost kupovine potpuno uređenog stana, što je koncept koji se dopada našim kupcima. "

Pored elegantnog FENDI Casa nameštaja, model rezidencije poseduje odabranu umetničku kolekciju od lokalnih dilera umetnina, Art Angels.

"Fendi Casa nameštaj je savršena dopuna za estetiku Carlye Villa ", rekla je Raffaela Vignatelli, predsednik Luxury Living SAD. "Veoma smo ponosni što smo opremili ovaj jedinstveni stan, koji pruža eklektičan i savremeni kontekst koji dodatno poboljšava kvalitet i veličanstvenu izradu Fendi Casa nameštaja. "

Fendi Casa kolekcija je spoj modernog stila i komfora sa inovacijama forme. Suptilna elegancija se izražava u krivudavim linijama prirodnog drveta, sofa, i u prijatnoj taktilnosti materijala.

 Izdvajaju se Agadir sofa sa Vila Borgeze vezom; Serengeti trpezarijski sto u paru sa Blixen stolicama sa sivim ramom i kopčama koje su jedinstvene u savremenoj kolekciji.

Oličenje modernog i luksuznog života, Carlyle se nalazi na 10776 Wilshire Bulevaru, smešten između ekskluzivnih lokaliteta na Westwood i Beverlyi Hillsu, sa najboljim restoranima i buticima svetske klase u neposrednoj blizini.

Nudeći neke od najluksuznijih rezidencija u Los Anđelesu, Carlyle apartmani se sastoje od dvosobnih i trosobnih stanova sa do četiri i ipo kupatila sa površinama između 250 i 330 kvadratnih metara, sa visokim plafonima i penthausa površine od 530 kvadratnih metara.

 Zgrada je razvijena od strane Elad grupe, jedne od vodećih kompanija za nekretnine odgovornih za razvoj i konverziju arhitektonski značajnih stambenih i poslovnih objekata u ključnim tržištima širom Severne Amerike.

Sve rezidencije poseduju vrhunske Poggenpohl i Miele aparate sa centralnim kuhinjskim ostrvom, polirani mermer Breccia Oniciata u kupatilima, velike prozore od poda do plafona, balkon, 42 - inčni kamin u dnevnoj sobi i privatni lift koji se otvara direktno u ličnom foajeu svakog rezidencije.

Pogodnosti uključuju 24-časovnu uslugu domara i poslugu, bazen, potpuno opremljen fitnes centar koji je dizajnirao Sports Club/LA, vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom za skladištenje sa privatnim ormarićima, i prelepe bašte sa bujnim rastinjem i private oblasti za druženje.

Zgrada, koja je donela $ 80 miliona u prodaji samo tokom 2013, trenutno je preko 60% prodata.

Ako ste u potrazi za luksuznim stanom u Los Anđelesu, ovo je prava ponuda za vas…