T-Mobile će kupiti Mint Mobile Rajana Rejnoldsa za 1,3 milijarde dolara

Mint Mobile, kompaniju za mobilne telefone koju je osnovao Rajan Rejnolds, upravo je kupio američki telekomunikacioni gigant T-Mobile za 1,35 milijardi dolara.

Ponekad je biti holivudska zvezda samo početak, barem je to slučaj sa Rajanom Rejnoldsom. Slavni glumac i zvezda „Deadpool” dokazuje da je njegov talenat za posao rival njegovom talentu za glumu.

Kao što je upravo najavljeno, Mint Mobile, kompaniju koju je Rejnolds osnovao u novembru 2019. godine, kupio je američki telekomunikacioni gigant T-Mobile za 1,35 milijardi dolara.

T-Mobile je objavio da je postigao dogovor o preuzimanju kompanije Ka'ena Corp. i njene podružnice, koje uključuju Mint Mobile, 15. marta. Posao će biti obrađen u kombinaciji od 39% gotovine i 61% akcija za maksimalnu ukupnu vrednost od 1,35 milijardi dolara, pri čemu će tačna vrednost biti određena učinkom Ka'ena Corp. tokom sledeće godine.

Rejnoldsova kreativna uloga u Mint kompaniji će se nastaviti pod novim vlasništvom, dok će osnivači kompanije zadržati svoje pozicije direktora brendova. U stvari, Rejnolds je, koristeći svoj klasični humor, najavio kupovinu Minta putem reklame sa izvršnim direktorom T-Mobile, hvaleći koliko je T-Mobile mreža bila vredna za Mint operacije.

Za samog glumca, unosan posao je velika potvrda njegovog poslovnog duha: kao vlasnik nekoliko kompanija, uključujući Aviation Gin, velški fudbalski klub Wrexham AFC i filmsku producentsku kuću Maximum Effort, zvezda je poslednjih godina imala impresivno raznolik portfolio investicija koji izgleda da ga neće izneveriti.

Luxury Experience