Nejmaru se prelazak u saudijsku ligu već isplatio

Saudijski princ Al Valed bin Talal poslao je svoj privatni Boeing 747 avion vredan 500 miliona dolara da preveze Nejmara iz Pariza do Rijada…

Sa zlatnom stolicom sličnom prestolu, trpezarijskim stolom normalne veličine, dve spavaće sobe i grand pianom, fudbalska zvezda je uživala na gala letu koji je trajao 6 sati.

Sportska superzvezda Nejmar, koji je prešao iz Pari Sen Žermena kako bi se pridružio ekipi Saudijske profesionalne lige Al Hilal, već doživljava velikodušnu dozu njihove neprevaziđene gostoljubivosti. Saudijski princ Al Valed bin Talal poslao je po fudbalsku zvezdu svoj lični Boeing 747. Prošle nedelje smo istakli njegovu platu od 175 miliona dolara, koja uključuje neverovatne privilegije kao što je raskošna vila, privatni avion za koji verujemo da će uskoro stići, i čak 635.000 dolara po Instagram objavi za promociju Saudijske Arabije.

Ali dok sportska senzacija ne dobije svoj avion, neosporna saudijska gostoljubivost brine se o njemu. 31-godišnji fudbaler je očigledno bio oduševljen, kako možemo videti na videu koji je podeljen na Twitteru, dok je pozirao ispred privatnog aviona. "Idemo u Rijad", rekao je u videu. Brazilac je dočekan uz veliku pompu na stadionu King Fahd International. Bilo je to spektakularno dešavanje sa raznovrsnom muzikom, svetlima i vatrometom. Dobrodošlicu je dodatno učinilo posebnim prikazivanje dronova koje je iznad stadiona ispisivalo "Neymar je plav".

Rođak saudijskog premijera, princ Al Valed bin Talal, koji putuje sa pratnjom od 26 članova, vlasnik je jednog od najluksuznijih privatnih aviona na svetu. Avion ima prostran salon, master apartmane sa krevetima king size veličine, privatna kupatila i tuševe. Deo ispod kabine pretvoren je u prijatnu dnevnu sobu sa dve sofe i lampama za udobnu atmosferu. Formalni trpezarijski prostor sadrži ogroman sto koji se može koristiti za poslovne sastanke.

Fotelje su dizajnirane u skladu sa svim navedenim, presvučene kožom i imaju podesive naslone. Gornji deo aviona ima dobro opremljen bar za druženje i zlatnu stolicu 'kralja' za vlasnika ovog plutajućeg dvorca. Boeing 747 ima poseban prostor za molitvu sa elektronskim sistemom koji uvek pokazuje prema Meki.

Luxury Experience