Kris Džener: Od prodavačice krofni do moćne magnatkinje - Priča o usponu jedne od najbogatijih i najuticajnijih žena u SAD

Kris Džener prešla je dug put od prodavačice krofni do jedne od najbogatijih i najuticajnijih žena u Sjedinjenim Američkim Državama…

Oštroumna majka porodice Kardašijan učinila je da njenih šestoro dece postanu poznata imena u čitavom svetu, pri čemu svako od njih vodi uspešan bizis vredan nekoliko miliona dolara, zbog čega je Momager titula koju je ona s pravom dobila. Ova majka šestoro izuzetno uspešne dece (Kortni, Kim, Kloi, Roba, Kendal i Kajli), drugim rečima, milijardera ili gotovo milijardera ili nekadašnjih milijardera, iznedrila je karijere koje su toliko legendarne da su morali smisliti potpuno novi izraz za nju.

Domaćica je promenila svoj život u kasnim pedesetim godinama, ostavivši snažan uticaj na svaki život oko sebe. Pretvorila je svoje potomke najpre u mega zvezde, a zatim u uspešne preduzetnike, dok je i sama postala sila s kojom se treba obračunati (Dženerova vredi 200 miliona dolara).

Ako bi neko mogao Eskimu prodati led, to je Kris, jer je, kao što smo već naveli, prešla put od prodavačice krofni do izgradnje svog višemilionskog carstva ciglu po ciglu ili dete po dete. Malo se zna o njenom stvarnom životu pre rijaliti TV-a, ali upravo vam najsočnije detalje otkrivamo u galeriji fotografija.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience