Superautomobil koji podiže lestvicu luksuza

Jedan automobil dospeo je u brojne naslove, jer je luksuz preneo na sasvim novi nivo…

U pitanju je Lamborghini Aventador, ali ne bilo kakav. Pozlaćeni Lamborghini modeli su već postali deo svakodnevice, ali model o kom govorimo izdvaja se od svih drugih jer je dobio Swarovski tretman. Italijanski superautomobil dekorisan je sa 2 miliona Swarovski kristala, a u vlasništvu je ruskinje, Darije Radionove, koja je već nekoliko puta bila tema naših tekstova zbog modela koje je tako ukrasila. 2014.godine, njen Mercedes-Benz CLS dekorisan Swarovski kristalima je postao prava internet senzacija, dok je prošle godine sebi poklonila Lamborgini Huracan ukrašen sa 1.3 miliona crvenih Swarovski kristala.

Bez sumnje, njen poslednji dekorisani superautomobil može se odmah proglašiti najprivlačnijim od svih. Lamborghini Aventador je kupljen u mat crnoj varijanti, a ukrašen je sa 2 miliona Swarovski kristala, koji prekrivaju čitavo njegovo telo.

Ovo prilagođavanje delo je londonske kompanije Cars in Cloaks, koja je slike superautomobila podelila na Instagramu. Ono što celu priču čini još interesantnijom jeste činjenica da ovo nije tek bilo koji Lamborghini Aventador, već Superveloce model ograničenog izdanja. Samo 600 ovakvih kupea postoji, što ovaj model čini još posebnijim.