Rolls-Royce vredan 350.000 evra za Snup Doga

Reper sa najvećom kolekcijom automobila na svetu takođe ima pravo umetničko delo u svojoj garaži.

Snup Dog je prošle godine napunio 30 godina u umetničkom svetu, a trenutno se završava sjajan dokumentarac o njegovom životu od mračnog doba, do današnjeg raskošnog života. Svih ovih godina 51-godišnji reper je stvorio neopisivo bogatstvo, od čega je deo "uložio" u svoju veliku strast, a to su ništa drugi do skupi automobili.

Snup Dog je postao poznat nakon debija sa Dr. Dreom 1993. godine i od tada je postao jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih repera svih vremena. Njegova neto vrednost se procenjuje na preko 170 miliona evra, tako da nije nerazumno što ima veliku kolekciju automobila.

Američki reper u svojoj garaži ima oko 15 modela, od kojih su polovina prilagođeni Cadillac i Pontiac automobili iz proteklih decenija, a druga polovina moderni. Ono što najviše sija, međutim, je crna zver koja odiše luksuzom - Rolls-Royce Phantom VII Series I.

Ovo vozilo je simbol prvoklasne izvrsnosti i luksuza. Snup Dog ima crni kolekcionarski, najskuplji u svojoj kolekciji, sa početnom cenom od 350.000 evra, ali uz prilagođavanja i nadogradnje koje mu je sigurno uradio, njegova vrednost je definitivno veća.

Rolls-Royce Phantom VII Series I proizveden je između 2003. i 2012. godine i jedan je od najprodavanijih modela u istoriji britanskog brenda. Ima 6,75-litarski V12 motor koji proizvodi 454 konjskih snaga.

Luxury Experience