NAJSKUPLJI AUTOMOBILI POZNATIH


Da li vas posedovanje najskupljeg automobila čini poznatom ličnošću?

Dejvid Bekam po svemu sudeći ne mari mnogo za tu činjenicu, kako on vozi Rolls Royce Phantom Drophead, koji je najsporiji i najjeftiniji od top 10 najskupljih automobila poznatih. Njemu  je bilo važnije da njegov automobil bude elegantna i poseduje druge luksuzne pogodnosti koje su bitnije. Bekam je odabrao najluksuzniji porodični automobil, pa ga često vidimo kako se vozi sa svojom decom u ovom prefinjenom automobilu.

Zvezde repa i hip hopa su ipak u centru pažnje kada govorimo o najskupljim automobilima koje poseduju poznate ličnosti. Oni dominiraju gornjom polovinom naše liste, a praktično svaki od njih poseduje svoj Bugatti model. Jay Z, Flo Rida, Lil Wayne, The Game i Birdman možda imaju različite stilove u izvođenju, ali imaju sličan ukus po pitanju skupocenih automobila: Bugatti Veyron i njegove različite verzije i modeli omiljeni su među ovim zvezdama. Ukoliko ste se pitali koji je najbolji i najbrži automobil, to je svakako Bugatti Veyron koji ima maksimalnu brzinu od 400 km/h. Ipak pre nego što pomislite da samo poznati reperi imaju Bugatti modele, Sajmon Kovel ima jedan takođe.

Nismo mogli, a da ne primetimo, da nema lepšeg pola u prvih 10 vlasnika skupocenih automobila. Paris Hilton poseduje Pink Bentley model i nalazi se na trinaestom mestu. Njen automobil košta 285.000 dolara. Devojke možda nisu lake kada se radi o zaljubljivanju u automobile i svakako bi skoro svaka više novca dala na garderobu, cipele, kozmetiku ili možda luksuzni odmor, nekretninu i slično.

Predstavljamo vam top 10 najskupljih automobila poznatih:

10. David Beckham – Rolls Royce Phantom Drophead – 407.000 dolara

9. Rick Ross –Maybach 57 – 430.000 dolara

8. Jay Leno – Mercedes SLR McLaren – 500.000 dolara

7. Nicolas Cage – Ferrari Enzo – 670.000 dolara

6. Jerry Seinfeld – Porsche 959 – 700.000 dolara

5. Kanye West – Lamborghini Aventador – 750.000 dolara

4. Simon Cowell – Bugatti Veyron – 1.7 miliona

3. Birdman – Bugatti Veyron – 2 miliona dolara

2. Flo Rida – Bugatti Veyron – 2.7 miliona dolara

2. Lil Wyne – Bugatti Veyron – 2.7 miliona dolara

2. The Game – Bugatti Veyron – 2.2 miliona dolara

1. Jay Z – Maybach Exelero – 8 miliona dolara 

Više o automobilima...