Na prodaju Tesla Model S kog je vozio princ Čarls

Želite da iskusite život člana kraljevske porodice? To, po svemu sudeći možete učiniti na više načina, a jedan od njih je kupovina luksuznog Tesla modela koji je koristio princ Čarls…

Na prodaju po ceni od 113.691 dolara, ovaj šest meseci star model dospeo je kao pozajmica kompanije Tesla u ruke princa Čarlsa, omogućivši mu zeleni vid prevoza. Korišćen, mada zaista retko, od strane samog vojvode, vrhunski električni Tesla Model S ima samo 11.000 pređenih kilometara na odometru, a kako navode stručnjaci, njegova cena nije povećana zbog kraljevskog pedigrea. Tamno srebrni model ima maksimalnu brzinu od 250 kilometara na čas i zapravo je bio jedan od omiljenih vidova prevoza princa Čarlsa.

Princ Čarls je produžio period pozajmice pre nego što ga je vratio predstavništvu, jer je zaista uživao u vožnji ovog automobila. Sa prelaznim opsegom od 650 kilometara i ubrzanjem od nula do sto kilometara na čas za samo 3.1 sekundu, automobil je skoro otišao u ruke webuysupercars.com kompanije.

Komentarišući ga, Fil Korker, direktor nabavke u webuysupercars.com, izjavio je: “Kupili smo Teslu kog je koristio princ Čarls proteklih nekoliko meseci na osnovu dojave iz ove sjajne kompanije”. Sada, automobil može kupiti ko god poželi preko dilera luksuznih automobila, Castle Motors, koji su dodali: “Nismo povećali cenu zbog kraljevskih veza ovog modela. Štaviše, nismo ni pomenuli da je ikako povezan sa kraljevskom porodicom kada smo ga stavili na prodaju, ali smo odlučili da to provučemo kroz ponudu relativno skoro”.

Pa, ukoliko želite da od tačke A do tačke B idete sa stilom, možda je ovaj Tesla Model S prava stvar za vas.