Mercedes-Benz G-Class novo izdanje blista poput raskošnog dijamanata

Povodom meseca ljubavi, Mercedes-Benz je lansirao globalnu kampanju koja predstavlja izdanje G-Class STRONGER THAN DIAMONDS Edition, rezervisano za samo 300 srećnih pojedinaca.

Ova ekskluzivna varijanta renomiranog Mercedes-Benz G500 predstavlja fuziju raskoši, otpornosti i bezvremenskog dizajna, redefinišući suštinu luksuznih automobila. Sa svojim legendarnim karakteristikama nepogrešivog dizajna i izdržljivosti bez premca, G-Class oličava trajni duh prave ljubavi i mnogo je više od običnog vozila. Izdanje STRONGER THAN DIAMONDS je posebno dizajnirano uključivanjem dragocenih dijamanata.

Kampanja pod nazivom “A love that lasts forever. Stronger than diamonds,” odvija se na platformama društvenih mreža Mercedes-Benz kompanije, označavajući tržišni debi ovog izvanrednog izdanja i značajnu primopredaju njegovim srećnim vlasnicima. Kroz zadivljujući film kampanje, gledaocima se nudi uvid u ono što ovaj ekskluzivni G-Class čini vrhunskim poklonom za vašu dragu osobu.

Pažnja posvećena detaljima u izdanju STRONGER THAN DIAMONDS nije ništa drugo do izuzetna, a svaki element odiše sofisticiranošću i ekskluzivnošću. Model je izrađen u boji MANUFAKTUR Rosewood Grey Magno, koja je napravljena specijalno, krov je u Night black Magno boji. Eksterijer modela uključuje i paket Night sa zatamnjenim farovima, dok su kvake takođe specifične za ovo izdanje i ukrašene su logoom dijamanta.

Enterijer je odrađen od fine crne napa kože i kontrastnim šavovima roze boje, a obogaćen je sa četiri dijamanta od po 0,25 karata koji su postavljeni na bravicama za zaključavanje. Rukohvat suvozača i osvetljeni pragovi takođe su ukrašeni logoom dijamanta i nazivom edicije. Čak je i ključ vozila pažljivo izrađen, sa originalnom srebrnom značkom sa imenom izdanja i dijamantskim oznakama na poleđini.

Kao svedočanstvo posvećenosti etičkom pronalaženju izvora, kupcima se daje sertifikat od Responsible Jewellery Council (RJC) koji osigurava da dijamanti koji se koriste u izdanju potiču iz društveno, ekološki i etički odgovornih izvora. Po neto ceni od 175.000 evra u Nemačkoj, G-Class STRONGER THAN DIAMONDS izdanje predstavlja vrhunac automobilskog luksuza, nudeći neuporediv spoj performansi, raskoši i ekskluzivnosti.

Luxury Experience