Masivna dvospratnica Vila Smita vredna 2,5 miliona dolara bolja je i od megajahte milijardera

Dok drugi prinčevi žive u palatama i mega-vilama, „princ iz Bel-Era" živi kao kralj čak i tokom putovanja.

Vil Smit poseduje RV – kuću na točkovima koja s pravom nosi nadimak „The Heat“. Mogli bismo reći da je ovo pravi luksuzni hotel na točkovima vredan 2,5 miliona dolara koji priliči statusu jedne od najplaćenijih zvezda u filmskom biznisu.

Pošto je i sam glumio duha u Alladinu, nije mogao da smisli bolji dom od Anderson Mobile Estatesa, američke kompanije za RV koja je napravila nešto zaista magično. „Heat“ je upravo dom koji zaslužuju pronicljivi klijenti sa džepovima bez dna, zajedno sa sjajnim sadržajima i karakteristikama koje se rečima ne mogu opisati.

„Heat“ je masivna kuća na točkovima podržana sa 22 točka i nudi 120 kvadratnih metara enterijera. Reč je o dvospratnici, i iako joj, doduše, nedostaje uglađen enterijer kojim se RV danas hvali, i dalje je impresivan kao jedan od najluksuznijih kampera na svetu, opremljen karakteristikama o kojima se može samo sanjati.

Kada ga superzvezda ne koristi, masivna vila na točkovima se iznajmljuje za neverovatnih 9000 dolara po noći. Kamper ima prostranu dnevnu sobu, 14 televizora i prostoriju za projekcije za 30 osoba. Enterijer može izgledati zastarelo onima koji vole avangardni minimalizam, ali ne možete zanemariti enterijere koji se razmeću kožom vrednom 300.000 dolara u kombinaciji sa najdelikatnijom stolarijom.

Kuhinja je jedna od bitnih oblasti u kući, bilo da ste na putu ili ne. Ova kuhinja od 200.000 dolara je prostrana, opremljena je najboljim uređajima u klasi kao što su frižider/zamrzivač sa troja vrata, mašina za pranje sudova, granita, mikrotalasne pećnice i veliki okrugli trpezarijski sto gde možete uživati u obrocima sa svojom porodicom.

Glavna spavaća soba (i jedina soba) ima bračni krevet koji je okružen prozorima sa svih strana sa kojih se pruža spektakularan pogled. Krevet se pretvara u udoban kauč kako bi se stvorila privatna radna soba. Iznad radnog stola se nalazi ogledalo za šminkanje koje je neophodno glumcu tokom poslovnih putovanja.

Dvospratna kuća na točkovima se proširuje na četiri različita mesta stvarajući neverovatnu količinu prostora za svoje vlasnike. Fantastični RV takođe ima „vrata iz Zvezdanih staza“ koja se otvaraju ka privatnom prostoru. Ova automatska vrata daju zvuk pri otvaranju i zatvaranju kako bi stvari bile zanimljive.

Tu je i kontrolni centar koji kontroliše sve  televizore, panele osetljive na dodir i drugu elektroniku vrednu preko 100.000 dolara.

Ovo područje može biti „odsečeno“ od ostatka enterijera koji postaje Smitov privatni prostor. Kada se vrata Star Trek zatvore, ona dele prostor na zasebnu kancelariju/dnevni boravak sa posebnim ulazom. Saradnici Vila Smita mogu direktno da uđu, posluju i izađu preko ovih vrata bez narušavanja njegove privatnosti.

Ono što ovaj RV čini raskošnim su delikatni dodiri poput plišanih prostirki, biljaka i ukrasnih polica koje stvaraju osećaj topline.

Kupatilo od 25.000 dolara uključuje staklenu tuš kabinu, koja prelazi iz prozirne u neprozirnu pritiskom na dugme. Luksuzni umivaonik opremljen slavinama zlatne boje takođe sadrži tablet koji će vam pomoći da upravljate tušem saune i staklenim vratima.

Vil Smit poseduje „The Heat“ od ranih 2000-ih, dok je snimao hitove poput „Ali“, „Men in Black III“ i „The Pursuit of Happyness“.

Kuća na točkovima je sada dostupna za iznajmljivanje za 9.000 dolara dnevno od strane kompanije Anderson Mobile Estates.