Marta Stjuart u Aston Martin DB9 raznosi namirnice

Sa epidemijom korona virusa, većina svetskih država zamolilo je svoje građane da ostanu kod kuće, što je sasvim nečuveno, makar u skorašnjoj istoriji…

Zbog toga, brojni ljudi svoj svakodnevni život dele preko društvenih mreža, što je posebno izraženo kod poznatih. Naime, oni svakodnevno objavljuju svoje fotke iz nabavke ili obavljanja svakodnevnih obaveza. Marta Stjuart je putem Instagrama pokazala svetu kako je tokom perioda samoizolacije i društvenog distanciranja postala dostavljač. Kulinarski ekspert i lifestyle guru objavila je fotografiju na Instagramu dok je dostavljala jaja u kući svog prijatelja, koja su se tek izlegla na njenoj farmi. Dostavno vozilo koje je odabrala? Petnaest godina stari Aston Martin DB9.

Marta Stjuart se obično može videti u svom Mercedes-GLS modelu, ali je inače poznati ljubitelj automobila. “Moj auto je star petnaest godina, ima občan menjač, ne tako dobar radio i nudi mi pravo uživanje dok ga vozim”, objasnila je Marta.

Takođe, ona je navela da je njen Aston obično parkiran u natkrivenoj garaži. Osim toga, kako bi se pridržavala pravila društvenog distanciranja, Marta je sveža jaja ostavila na pragu svog prijatelja.

DB9 je bio u proizvodnji od 2003. do 2016.godine, a često se smatra jednim od najlepših automobila ikada, čiji je dizajn osmislio, ni manje ni više nego Ijan Kalum. Pokreće ga 5.9 litarski V12 motor, pa savršeno razumemo Martu i njenu želju da čuje njegov neodoljiv urlik.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu