LUKSUZNA KUĆA NA TOČKOVIMA

Ova luksuzna kuća na točkovima vredna je čak 1.2 miliona dolara. Pogledajte zašto...

Ovo umetničko delo poznato pod nazivom "The Volkner Mobil Performance Bus", dolazi u kompletu sa modernom kuhinjom, vrhunskim sistemom za zabavu i tajnom pregradom u koju staje ceo sporstki superautomobil! Za ovakav luksuz potrebno je izdvojiti početnu cenu od 750 hiljada dolara, pa čak i do 1.2 miliona (cena ne uključuje i automobil) u zavisnosti od modifikacija po specijalnim željama kupca.

Od oduševljene publike na sajmu automobila u Dizeldorfu je dobio titulu ultimativnog kamperskog autobusa, pa bi i najveće rok zvezde poželele da u svom posedu imaju ovakvo remek delo. Skrivena garaža je smeštena između prednjih  i zadnjih točkova, a dizajnirana je tako da u nju lagodno može da stane sportski automobil tipa lamburdžinija ili ferarija.

Kožna sedišta visokog kvaliteta, kamene ploče u kuhinji i slavine u kupatilu koje imaju boju zlata, dižu cenu ovom specijalnom autobusu, a tu su i veliki frižider-zamrzivač, mašina za pranje sudova, mikrotalasna pećnica i veliki televizor koji je skriven u zidu kada nije u upotrebi.

 

P.Ć.