Carice TC2: Električni vintage automobil

Više slika

Više slika

Ultra ženstven i potpuno moderan, Carice TC2 je definitivno električni automobil sa stilom!

Carice TC2 je novi električni sportski automobil iz Holandije, pravi dragulj u modernoj automobilskoj industriji. Iako možemo reći da je inspirisan klasičnim automobila srednjeg veka i definitivno izgleda kao pravo umetničko delo, ovaj model je dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama. 

Snažan, elegantan i izuzetno graciozan, ovaj sportski automobil pozajmljuje dizajnerske naznake klasičnih Porsche automobila, ali sam po sebi je veoma originalan. Carice TC2 je izuzetno kompaktan kabriolet, zasnovan na proporcijama i obliku prvog Porsche 356 iz 1948. godine.

„Sa Carice TC2 želimo da stvaramo umetnost na točkovima“, kažu Nils van Dril i Ričard Holeman, osnivači kompanije Carice. „Elegantan, ekološki prihvatljiv, fleksibilan i ručno rađen. To je automobil u svom najčistijem obliku i sve u njemu je kreirano s ljubavlju i pažnjom usmerenom na detalje. Vratili smo suštinu vožnje, sa automobilom od samo 630 kg i dometom od preko 300 km koji vam omogućava da osetite vožnju u svakom delu vašeg tela."

Carice TC2 je proizvod holandskog porekla, koji kombinuje savremenu tehnologiju i zanatsko umeće. Poslednjih godina, Carice je vredno radio i na novom automobilu i na proširenju svoje fabrike. Carice je kompanija koja je osnovana 2011. godine, kao deo start-up inicijative, koju su razvili YES!Delft i Tehnološki univerzitet Delft. U početku je proizvodila električne automobile u malim količinama po narudžbini.

„Strastveni smo u stvaranju prelepih automobila koji čine ljude srećnim“, kažu Van Dril i Holeman.

Carice TC2 je dostupan po ceni od 44.500 evra i proizvodiće se u ograničenim količinama. Više informacija možete pronaći na: www.caricecars.com

Luxury Experience