BMW M8 sa najlepšim detaljima ikada

Predstavljamo vam još jedan 2020 BMW M8 Competition Gran Coupe model koji će vas oduševiti svojom estetikom, uz BMW Individual opcije, spolja i iznutra…

Ovaj automobil fotografisan je u Abu Dabiju, a na sebi je poneo veličanstvenu BMW Individual Ametrin Metallic boju koja se dodatno naplaćuje 1.950 dolara, a koja se savršeno uklapa sa M Carbon Pack, koji košta 5.400 dolara, a u najboljem svetlu se manifestuje oko usisnika, rešetke, retrovizora i zadnjeg difuzra. Spojler prtljažnika i karbonski krov su deo istog paketa, dok M Star dvobojni točkovi od 20 inča doprinose njegovoj kontrastnoj lepoti.

U enterijeru vozačke kabine, možemo videti prefinjeni BMW Individual Merino Silverstone/Black kožni tapacirung, koji se savršeno uklapa sa karbonskim detaljima na centralnoj konzoli. Ova sportska, ali zaista raskošna kombinacija, definitivno je vredna cene automobila koja doseže i do 150.000 dolara.

Druge opcije uključuju M Carbon Ceramic kočnice od 8.150 dolara, a koje će vam posebno biti neophodne zbog činjenice da ovaj model ima 617 konjskih snaga, zahvaljujući njegovom 4.4 litarskom twin-turbocharged V8 motoru, koji ima 750 Nm obrtnog momenta, a uparen je sa osmostepenim M Steptronic prenosom i BMW xDrive all-wheel sistemom vožnje.

Kada se radi o performansama, M8 Competition Grna Coupe će vam dati mogućnost ubrzanja od nula do sto kilometara na čas za samo 3 sekunde. Na kraju, možemo slobodno reći da je BMW M8 Competition Gran Coupe direktni rival Mercedes-AMG GT 63 S modelu, ali se takođe može porediti sa Audi RS7 Sportback i Porsche Panamera Turbo i Turbo S E-Hybrid automobilima.