BMW i Naomi Kambel će predstaviti novi automobil na Filmskom festivalu u Kanu

Treću godinu zaredom, BMW je potvrdio svoju poziciju zvaničnog automobilskog partnera cenjenog filmskog festivala u Kanu.

Smešten u živopisnoj pozadini Francuske rivijere, festival, u svojoj 77. godini, obećava da će biti ekstravagantan događaj koji će od 14. do 25. maja 2024. privući filmske stvaraoce, glumce i ljubitelje filma iz celog sveta na Azurnu obalu.

Vrhunac BMW prisustva u Kanu je ekskluzivna šatl usluga, koja učesnicima festivala nudi priliku da iskuse luksuzni prevoz u vozilima iz BMW premium asortimana. Od uglađenih linija BMW i7 do najsavremenije tehnologije BMW iX i BMW i5, učesnici mogu da se prepuste lokalnoj mobilnosti bez emisija dok putuju putevima oko Palate festivala i kongresa.

Ali učešće kompanije BMW se ne završava šoferisanjem zvezda. Ove godine, automobilski gigant koristi reflektore u Kanu za specijalnu prezentaciju vozila, obeležavajući kreativnu saradnju sa nikim drugim do britanskim supermodelom Naomi Kembel. Nadovezujući se na uspeh prošlogodišnje produkcije BMW filmova „The Calm“, BMW je spreman da predstavi jedinstvenu kreaciju zasnovanu na BMW XM, prikladno nazvanu BMW XM Mystique Allure.

Partnerstvo sa Naomi Kembel označava posvećenost spajanju automobilske izuzetnosti sa svetom mode i zabave. Kembel, poznata po svom kultnom prisustvu na pisti i posvećenosti raznolikosti u modnoj industriji, donosi svoju jedinstvenu viziju brendu BMW. BMW XM Mystique Allure, inspirisan samom Kembel, predstavlja fuziju luksuza i visokih performansi, odražavajući i njen trajni pionirski duh i posvećenost inovacijama brenda BMW.

BMW XM Mystique Allure nije samo stilski izraz, to je elektrana na točkovima. Opremljen plug-in hibridnim pogonskim sistemom, kombinuje električni motor sa mišićavim šestocilindričnim motorom ili snažnim benzinskim V8, pružajući neuporedive performanse na putu. U svojoj crvenoj formi, BMW XM se može pohvaliti titulom najmoćnijeg serijski proizvedenog, ulično legalnog automobila koji je ikada proizveo BMW M GmbH  što je svedočanstvo nemilosrdne težnje brenda za automobilskom izuzetnošću.

Pored svoje tehničke sposobnosti, BMW XM Mystique Allure otelotvoruje novi nivo veze između luksuza i performansi. Njegov kultni jezik dizajna, zajedno sa enterijerom koji odiše udobnošću i sofisticiranošću, postavlja novi standard u segmentu luksuza. Ova saradnja između BMW kompanije i Naomi Kembel predstavlja susret umova, gde se kreativnost, inovacija i stil spajaju kako bi stvorili nešto zaista izuzetno.

Luxury Experience