Biti mlad, bogat i glup: čovek uništio Lamborghini pokušavajući da roštilja na njemu

Uništavanje egzotičnih automobila zarad kreiranja viralnih video klipova praktično je postalo rutinska tema ultra-bogatih glupana, koji konstantno pokušavaju da dobiju ili očajnički produže svoja tri minuta slave...

Samo u poslednjih nekoliko meseci, videli smo automobile sa šestocifrenim cenama kako su spaljeni do srži, bačeni iz vazduha, razbijeni udaranjem u izlog prodajnog salona i kojima su napravljeni neverovatni skokovi. Poslednja takva epizoda dolazi nam iz Kine, gde je mlađani vlasnik Lamborghinija napravio budalu, sam od sebe, pokušavajući da uradi nešto neopisivo glupo.

Lamborghini automobili se često opisuju kao zveri koji izbacuju vatru iz svojih izduvnih grana. Koliko puta smo videli hvalisavce kako nepotrebno i namerno turiraju svoje superautomobile kako bi se pravili važni? Ipak, potez ovog vlasnika iz Kine, preneo je priču o nepotrebnosti, gluposti i hvalisanju na sasvim novi nivo. Incident se odigrao u kineskoj provinciji Hunan, gde se okupila grupa vlasnika superautomobila u podzemnoj garaži. Mislili su da bi bilo zabavno da griluju meso na ražnjićima na plamenu koji izlazi iz trapezoidnog izduvnog dela Lamborghini Aventador modela.

Ne morate biti doktor nauka da biste i sami razumeli da konstantno turiranje zverskog V12 motora dok je automobil parkiran dovodi do grejanja i samim tim kvarenja. Ali, kada se bogati i blesavi, ovakvi sitni detalji vas retko kada mogu odgovoriti od vaših namera. Ražnjić se može videti kako se nasilno ljulja ispred izduvne grane pre nego što je motor otišao na večni počinak. Odmah nakon toga, sledi scena u kojoj je oblak dima ispunio okruženje motora, dok je motorno ulje počelo da curi.

Prema nekim objavama, popravke Lamborghinija uništenog na ovaj način mogu koštati i do 79.000 dolara, što prethodno pomenuti ražnjić čini najskupljim na svetu! Pitamo se da li je ukusom opravdao svoju cenu...