5 razloga zašto će Maserati GranCabrio redefinisati luksuznu vožnju

Maserati predstavlja najnoviji dodatak svojoj čuvenoj liniji: Maserati GranCabrio.

Dizajniran za entuzijaste u vožnji koji zahtevaju najviše udobnosti i stila, to je potpuno nova verzija sa otvorenim krovom nagrađivanog kupea, GranTurismo.

Evo pet ubedljivih razloga zašto će GranCabrio redefinisati luksuzno iskustvo vožnje:

1. Performanse bez premca

U srcu GranCabrio automobila leži moćni 3,0 litarski twin-turbo Nettuno V6 motor koji isporučuje 405 kW/550 KS i 650 Nm, uz 8-stepeni automatski menjač i pogon na sva četiri točka. Ovaj pogon osigurava da svaka vožnja bude prožeta adrenalinskim performansama, bilo da krstarite duž slikovitih obala ili osvajate krivudave planinske puteve. Sa svojim motorom sa dva turbo punjača, GranCabrio nudi iskustvo vožnje koje je jednako uzbudljivo, koliko i prefinjeno.

2. Ikonični dizajn

Veran Maserati nasleđu bezvremenske elegancije, GranCabrio se može pohvaliti zadivljujućim dizajnerskim detaljima koji privlače pažnju iz svakog ugla. Od njegovih klasičnih proporcija do uglađene siluete, svaki detalj GranCabrio modela odiše sofisticiranošću i stilom. Sa otvorenim mekim krovom, GranCabrio postaje pravo umetničko delo, besprekorno spajajući formu i funkciju.

3. Sloboda na otvorenom

Pritiskom na dugme, GranCabrio se pretvara u vrhunsku mašinu za vožnju na otvorenom. Krov od tkanine, genijalno uskladišten u prtljažniku, može se sklopiti za samo 14 sekundi, omogućavajući putnicima da uživaju u suncu i zvuku motora. Bilo da upijate sunce ili gledate u zvezde, novi kabriolet nudi neuporedivu slobodu i povezanost sa okruženjem.

4. Luksuzna udobnost

Zavirite u enterijer i dočekaće vas utočište luksuza i udobnosti. Maserati nije štedeo osiguravajući da svako putovanje bude prvoklasno iskustvo, sa raskošnim materijalima i pažnjom usmerenom na detalje u celoj kabini. Obezbeđeno je dovoljno prostora za četiri putnika, što GranCabrio čini savršenim izborom, kako za intimni odmor, tako i za grupne avanture.

5. Najsavremenija tehnologija

Pored svog bezvremenskog dizajna i uzbudljivih performansi, GranCabrio je opremljen najnovijom automobilskom tehnologijom. Od najsavremenijih sistema za informisanje i zabavu do naprednih funkcija pomoći vozaču, GranCabrio nudi besprekornu mešavinu inovacija i pogodnosti. Sa svojim intuitivnim kontrolama i korisničkim interfejsom, GranCabrio vam stavlja snagu tehnologije na dohvat ruke, poboljšavajući bezbednost i zabavu na svakom putovanju.

Maserati GranCabrio je spreman da redefiniše luksuznu vožnju svojom kombinacijom performansi, dizajna, udobnosti i tehnologije bez premca. Bez obzira da li ste avanturista željan uzbuđenja ili poznavalac fine izrade, GranCabrio obećava da će vaše iskustvo vožnje podići na nove visine izuzetnosti.

Luxury Experience