Xiaomi 12T Pro „Sculpture“ dobija „izmišljenu arheologiju“

Američkom umetniku Danijelu Aršamu zapravo nije potrebno predstavljanje.

Umetnik iz Njujorka stvorio je neke od najlepših skulptura na svetu i postao pionir inovativnog dizajna. On je takođe bio deo nekih iznenađujućih saradnji nedavno, a nešto ranije ove godine, njegove skulpture Pokemona u Tokiju postale su viralne na društvenim mrežama. Takođe je nedavno kreirao specijalno izdanje Tiffany Lock narukvica povodom praznične sezone.

Pa, izgleda da je Aršam spreman da učestvuje u još jednoj uzbudljivoj saradnji, ovog puta sa gigantom pametnih telefona Xiaomi. Slavni umetnik i brend odlučili su se da sarađuju na novom modelu pametnog telefona Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition.

Ovaj pametni telefon će biti primer onoga što Aršam naziva „izmišljenom arheologijom“ i imaće površinu u tirkiznoj boji sa teksturom mermera. Teksturirana završna obrada takođe odaje iluziju da je delimično erodirana, što je potpis radova poznatog umetnika.

Prema Danijelu, „Za 20 godina, ljudi koji će imati ovaj telefon ga više neće koristiti kao telefon i on će jednostavno postati skulpturalni objekat koji je na neki način povezan sa određenim trenutkom u vremenu. Na taj način njegova upotreba prelazi okvire njegove funkcionalnosti, postaje skulptura.“

Koje su karakteristike Xiaomi x Daniel Arsham 12T Pro?

Pametni telefon je prilično moćan. Imaće kameru od 200 megapiksela i nadograđen Snapdragon 8+ Gen 1 procesor. Xiaomi takođe instalira ovaj model sa posebnom pozadinom koja će upotpuniti njegov jedinstveni i inovativni dizajn.

Takođe je važno napomenuti da će ovo biti model ograničenog izdanja jer će biti proizvedeno samo 2000 primeraka. Ukoliko planirate da posedujete ovaj jedinstveni gadžet, morate se pobrinuti da ga rezervišete unapred, na sreću, prodaja počinje 5. decembra.

Luxury Experience