Tiffany „Lock Bracelet“ narukvice dobijaju novi izgled povodom praznične sezone

Tiffany & Co. je upravo objavio uzbudljivo ažuriranje jednog od svojih najnovijih proizvoda.

Još u avgustu, luksuzna kuća nakita je predstavila svoju novu Tiffany Lock kolekciju koja uključuje četiri rodno neutralne narukvice napravljene sa prepoznatljivim dizajnom katanca. Brend je sada pozvao američkog umetnika Danijela Aršama da ponovo osmisli narukvicu za ovu prazničnu sezonu.

Nazvana Tiffany & Co. x Arsham Studio Bangle, narukvica je ručno izrađena od 18-karatnog belog zlata i ukrašena je sa više od tri karata dijamanata, kao i jednim karatom zelenog tsavorita (koji pod određenim svetlom, izgleda više kao Tiffany plava nego zelena).

Ograničene na samo 99 komada, narukvice su smeštene u skulpturu “Bronze Eroded Tiffany Padlock” koja svoj oblik dobija iz arhive Tiffany  brenda. Za izradu svake skulpturalne kutije potrebno je više od 400 sati rada.

Katanac je arhivski motiv za Tiffany koji datira iz 1800-ih. Neka od najnovijih izdanja poznatog brenda, poput narukvica u kolekciji Lock, napravljena su po njima. Katanac je takođe izraz Aršamove estetike „Buduće relikvije“, koju obožavaoci umetnosti veoma cene, koja ponovo zamišlja savremene objekte kroz sočivo „zamišljene budućnosti“.

Ali katanac takođe predstavlja lične veze koje stvaramo jedni sa drugima — što je posebno važno u vreme kada su praznici pred nama. Kolekcija Lock je usidrena oko posebno inkluzivne poruke: „Nema pravila. Svi su dobrodošli.”

Ako vam malo suze oči dok razmišljate koga da pozovete na prazničnu večeru, razumemo...

Ovo posebno izdanje označava treću saradnju između Tiffany brenda i Aršama od kada su započeli svoje kreativno partnerstvo 2021. Od tada, fanovi dua su mogli da kupe ograničenu seriju umetničkih dela pod nazivom „Bronze Eroded Tiffany Blue Box“ i specijalno izdanje košarkaške lopte Tiffany Blue za All-Star vikend.  

Tiffany i Aršamova nova skulptura katanca i set narukvica će doći u posebno napravljenoj Tiffany Blue kutiji sa metalnom kopčom po ceni od 59.000 dolara. Kompletan set će biti dostupan u odabranim prodavnicama Tiffany & Co. širom sveta od 1. decembra.

Luxury Experience