Otkrij svet kroz dodir – Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra iz najnovije serije Samsung telefona, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije.

U pitanju je uređaj koji nam kroz jedinstvenu sinergiju snage i stila pruža najnaprednije mobilno iskustvo. Glavni benefit i najveća inovacija jeste Galaxy AI* - veštačka inteligencija koja podiže komunikaciju na jedan viši i sasvim drugačiji nivo, ali i pojačava svako iskustvo korišćenja ovog telefona.

Zbog toga, sa punim pravom možemo reći da je budućnost tehnologije stigla, s obzirom na to da nam najnoviji član Samsung porodice otvara neverovatne svetove produktivnosti, komunikacije i kreativnosti, čineći sve aktivnosti podjednako lakim i zanimljivim.

Ipak, jedna funkcija se zaista izdvojila i oduševila sve ljubitelje moderne tehnologije. U pitanju je, naravno, Circle to search.

Zaokruži i pronađi

Sa novim flagship modelom iz S24 serije, stigao je i novi način pretraživanja – Circle to search. Uz ovu funkciju, pretraživanje nikada nije bilo jednostavnije – dovoljno je da na fotografiji, na kojoj ste uočili određeni objekat, isti zaokružite prstom ili S-pen olovkom i u tom trenutku ćete dobiti rezultate Google pretrage. Bez obzira na to da li želite da saznate koja je biljka u pitanju na određenoj fotografiji ili želite da otputujete na mesto sa prelepog pejzaža koje ste upravo videli, proces je isti – potrebno je samo da dugo zadržite prst na fotografiji, zatim zaokružite predmet ili objekat i prepustite se novim saznanjima koje direktno donosi Google.

Snaga je u Galaxy AI

Svakako, to nije sve od noviteta koje ovaj telefon može da ponudi. Veštačka inteligencija, kojom se ovaj telefon može pohvaliti, otvara potpuno novi svet moderne tehnologije, kao i drugačije iskustvo korišćenja telefona u odnosu na ono do sada. Pored nove opcije pretraživanja, Samsung Galaxy S24 Ultra nudi i druge specifikacije koje u svet tehnologije unose ogromne novine. Zahvaljujući ovom telefonu, sada možete sastaviti tekstualnu poruku koristeći AI na čelu sa pomoćnikom za ćaskanje Chat Assist, izražavajući svoj stav profesionalnim, prijateljskim ili zvaničnim tonom. Isto tako, bilo da kucate zahtevan dokument ili nešto kratko beležite, Note Assist će vam olakšati jer možete samo početi da pišete, a kasnije sve formatirati u koncizan, pregledan tekst. Takođe, kada tražite stare beleške, nove naslovne strane prikazane su kao kratki pregled – na taj način ekran izgleda organizovano i lako možete pronaći to što tražite. Ovaj telefon je definitivno doneo nešto drugačije i potpuno neočekivano, zar ne?

Lepota je u detaljima

Pored fenomenalnih AI performansi, koje pružaju potpuno novo iskustvo korišćenja i daju uvid u svet najmodernije tehnologije, Samsung Galaxy S24 Ultra model se može pohvaliti i prelepim dizajnom, a ističu ga prepoznatljivi oblik Ultra modela sa „oštrim“ ivicama, kućište telefona izrađeno od titanijuma i ekran od 6,8 inča. Novina ovog telefona je i Corning Gorilla Armor staklo koje štiti ekran od ogrebotina i čini da uređaj duže izgleda kao da ste ga tek kupili. Takođe, Galaxy S24 Ultra nosi IP68 oznaku otpornosti na vodu i prašinu, tako da čak 30 minuta može biti uronjen u slatku vodu do dubine od 1,5 m. Ovaj model se ističe i predivnim, sofisticiranim bojama – titanijum siva, titanijum crna, titanijum ljubičasta i titanijum žuta. Inspirisane lepotom zemljanih elemenata, svaka od ovih boja je dopunjena nežnim satenom kako bi izgledala kao dragi kamen, pa je definitivno da će baš tvoj telefon privući poglede mnogih.

Više informacija o Samsung Galaxy S24 Ultra modelu pronađite na LINKU.

Luxury Experience