Novi Samsung Galaxy S23 Ultra predstavljen u stilu BMW M3

Više slika

Više slika

Pažnja svim fanovima BMW M3!

Bavarski proizvođač automobila udružio se sa Samsung brendom i SK Telecom kompanijom u Južnoj Koreji kako bi predstavio specijalno izdanje novog vodećeg pametnog telefona Galaxy S23 Ultra sa M3 temom, koji je praćen gomilom kolekcionarskih predmeta. Galaxy S23 Ultra BMW M Edition ima elemente dizajna pozajmljene iz različitih generacija kultne sportske limuzine. Počevši od svoje kutije, specijalna livena jedinica odaje počast modelu M3 prve generacije, M3 E30, koji je debitovao 1986. Kutija je dizajnirana da izgleda kao originalni M3 i skriva pametni telefon i druge stvari ispod haube i prtljažnik.

Tvrda futrola Galaxy S23 Ultra BMW M izdanja ima poseban dizajn koji integriše haubu trenutne generacije G80 i polarizujuću rešetku na zadnjoj strani. Pored toga, ograničeno izdanje pametnog telefona dobija posebnu animaciju pokretanja sa poznate tri boje povezane sa M divizijom. Pored pametnog telefona, kutija sadrži i šest različitih iteracija BMW okruglog oblika koje označavaju evoluciju legendarnog amblema. Štaviše, dolazi i sa priveskom za ključeve koji sadrži starinski BMW Motorsport logo predstavljen prošle godine za proslavu 50. godišnjice M divizije.

Ostale pogodnosti uključene u kutiju su mali vazdušni kompresor, analogni sat i držač za sunčane naočare. To nije sve, jer paket takođe dolazi sa posterom, foto-albumom i metalnim logotipom „We Are M“, dok će kupci imati koristi od BMW Driving Center „Starter Pack Voucher“ koji se može iskoristiti za dobijanje savete za bezbednu vožnju i učenje veštine dinamične vožnje od profesionalnog instruktora. Galaxy S23 Ultra BMW M izdanje je ograničeno na samo 1000 jedinica i prodaje se samo u Južnoj Koreji po ceni od 1.727.000 vona (oko 1.370 dolara).

Luxury Experience