NOVI LG PRADA TELEFON - Jednostavan i šik dizajn

Najnoviji LG PRADA 3.0 smart telefon kombinuje jedinstven dizajn i napredne karakteristike...

Kompanije LG Electronics i PRADA predstavile su mobilni telefon LG PRADA 3.0, koji je nastao kao rezultat partnerstva koje savršeno usklađuje vrhunski stil i napredne performanse u jednom uređaju. Ovaj mobilni telefon je treći model koji nastaje u saradnji dve kompanije i predstavlja vrhunski dizajnerski poduhvat.

LG PRADA 3.0 smart telefon kombinuje Pradin prepoznatljiv stil sa inovativnom tehnologijom kompanije LG, uključujući i jedan od najvećih i najboljih ekrana od 4,3 inča i 800 nita, koji trenutno postoje na tržištu. Ovaj uređaj poseduje ekran osetljiv na dodir sa prednje strane i Pradinu Saffiano šaru na pozadini. Uz svaki detalj, koji je dizajniran da doprinese minimalističkom stilu, uređaj poseduje i LG Floating Mass tehnologiju, optički smanjujući debljinu telefona, koji već ima impresivnih 8,5 mm dubine, sa tasterima koji su se savršeno uklopili u jednostavan i šik dizajn.

Ovaj telefon je jednako efikasan, koliko i privlačan. Poseduje procesor brzine od 1.0 GHz sa dual-core i dual-channel arhitekturom i dupli opseg wi-fi standarda, kao i specijalno razvijeni korisnički interfejs, koji nudi mogućnost odabira glavnog menija i ikonica u crnoj, sivoj i beloj boji, što omogućava korisnicima da uživaju u svim prednostima poslednje verzije Androidovog Gingerbread operativnog sistema. Ovaj model poseduje kameru od 8 megapiksela i memoriju od 8GB, a koristi 800-nitni NOVA High Brightness ekran dijagonale 4,3 inča, na kome možete gledeti fotografije ili video sadržaje, čak i ukoliko su sunčevi zraci direktno usmereni na njega. Uz telefon, korisnici dobijaju i PRADA brendiranu futrolu i bluetooth slušalice.

Model Prada je osvojio nagradu za dizajn i pre nego što je službeno otkriven javnosti. Cena je još uvek diskutabilna, između 900 i 1000 američkih dolara.

Autor teksta: Miloš MASTILOVIĆ

Za više informacija, posetite: www.lge.rs