Masivni minimalizam Monolita Nocs studija

Ponekad ime govori sve, kao što je slučaj sa jedinstvenom veličinom i dizajnom Monolith zvučnika, koji su nastali kao delo Nocs Studio…

Ponosno „dizajniran, projektovan i napravljen u Švedskoj“, ručno rađeni zvučnik se sastoji od tri ScanSpeak 3,5-inčna drajvera punog opsega danskog inženjeringa i dva ScanSpeak 6-inčna vufera sa dvostrukom ventilacijom u jedinstvenom rasporedu tri-na-dva, pri čemu su svi napajani pomoću pojačivača klase-D, zatvorenog u ormarić od tamne brezove šperploče.

Inženjeri Nocs Lab su crpili inspiraciju iz automobilskih izduvnih sistema, integrišući prilagođeni dizajn piezo ventila kako bi se obezbedilo da Monolith radi bez izobličenja dok povećava dubinu performansi basa.

Po pravilu, Monolith je opremljen za bežično povezivanje koje se nudi preko Bluetooth 5.0. Usluge Spotify Connect i Tidal Connect su uklopljene u kompatibilnu aplikaciju, a AirPlay 2 bi trebalo da uskoro postane dostupan. Za one koji traže monolitno zvučno iskustvo, do 8 ovih zvučnika se može povezati kako bi se stvorilo okruženje koje će izazvati šok i uživanje.

Nocs opisuje gotov dizajn Monolith zvučnika kao „rustičan i skroman“, ali je lepo izveden, sa svojim značajnim dimenzijama 21,5 k 15 k 7 inča, težinom od preko 13 kg i poštenim zbirom komponenti koje generišu njegovu estetsku strogu privlačnost.

Monolith je dostupan za pretprodaju po ceni od 1.200 dolara i isporučuje se krajem januara.

Luxury Experience