Elegancija u dizajnu kućnih aparata – Samsung predstavlja novu Bespoke kolekciju

Ukoliko zakoračite u bilo koju prodavnicu kućnih aparata, pomislićete da živimo u čisto monohromatskom svetu, gde su jedine dostupne opcije nerđajući čelik, crna ili bela…

Moramo priznati da je to poprilično neobična situacija, posebno uzmajući u obzir da su domovi prethodnih generacija bili ispunjeni bojama, sve do osamdesetih godina kada je nerđajući čelik prevazišao svoj luksuzno-utilitarističko poreklo i postao standard. Baš iz tog razloga, oduševljeni smo novitetima Samsung brenda, koji je odlučio da poput samuraja samostalno krene u borbu protiv ovih dosadnih kreacija, predstavljajući proizvode koji unose boju, lepotu i funkcionalnost u naše domove, počevši od kuhinje.

Istovetna jednoličnost dugo je ograničavala opcije unutar vešernica koje su utilitaristički prostor koji je tek od nedavno počeo da dobija obrise specifičnog dizajna, koji ide izvan praktične funkcionalnosti. Ne verujete nam? Predlažemo vam da posetite Pinterest i potražite pojam “vešernica” i otkrijete čitav niz stilski opremljenih prostora, koji su namenjeni za pranje, sušenje i slaganje čistog veša.

Samim tim, Samsungov novi iskorak predstavlja proračunati pokušaj za injektovanje boja unutar naših domova na veoma pažljiv način, bez pomeranja granica predaleko, u realm neukusa i šunda.

Bespoke Ultra Capacity mašina za pranje veša je okarakterisana velikim kapacitetom – u njoj možete prati čak i glomazne prekrivače, ćebad i druge aksesoare vašeg doma kojima želite da pružite osveženje.

Samsung Bespoke AI Laundry, odnosno par mašine za pranje i sušenje veša, dostupan je u fantastičnim Silver Steel i Brushed Black opcijama, dok je pre nekoliko dana otkrivena i Brushed Navy opcija koja je ostvarenje snova za brojne ljubitelje kvalitetnog dizajna i visoke funkcionalnosti. Koju god opciju boja da odaberete, mašine za pranje i sušenje mogu biti smeštene jedna do druge ili jedna na drugu zarad uštede prostora.

Kako kažu iz Samsung brenda, njihova Bespoke AI serija je posebno efikasna kada se radi o odabiru ciklusa koji najviše odgovaraju sadržaju mašine, prilagođavanju deterdženta i ispiranja u odnosu na nivo zaprljanosti i tipa materijala. Deterdžent i omekšivač za veš se nalaze unutar mašine i ispuštaju se po potrebi, izbegavajući stvaranje loma većim brojem flaša i kutija u prostoru vešernjice, koji sve više dobija na eleganciji.

Luxury Experience