Da li ste ikada poželeli Jukebox u svom domu

Ukoliko ste kolekcionar čudnovatih stvari ili pak tek želite da započnete svoju kolekciju, verujemo da imamo pravu stvar za vas…

U pitanju je ekskluzivni ručno izrađeni Jukebox koji se trenutno može kupiti u Harrods robnoj kući. Kreiran od strane jorkširske kompanije, Sound Leisure, Jukebox je dobio Peacock temu, uz upotrebu svežih boja. On je ručno izrađen od strane vrhunskih majstora, upotrebom tradicionalnih metoda, uz pomoć specijalno dobavljenog drveta visokog kvaliteta. Pored toga, svaki njegov deo je ručno poliran i ukrašen efektom brušenog zlata.

Mašina je opremljena LED svetlima, što dalje obećava prilagođavanje rasvete po vašem ukusu. Cena ovog aparata je 18.000 dolara, a u njega možete smestiti do 70 vinil ploča. Jukebox takođe dolazi sa Bluetooth prijemnikom i ulazom za mikrofon, a može se povezati i sa pametnim telefonima i laptopovima.

Iz kompanije koja ga je kreirala su izjavili: “Po prvi put smo svoj Jukebox ubacili u Harrods robne kuće pre tri decenije, a kao ponosni britanski proizvođači, počastvovani smo što možemo izložiti naš najnoviji proizvod i ekskluzivno ga prodavati putem njihove mreže. Peacock Jukebox je ručno izrađen po najvišim standarima, trajaće vam čitav život i biće nešto što možete ostaviti svojim potomcima. On će definitivno biti fokalna tačka bilo koje prostorije”.

Ukoliko vam se dopada, znajte da je ovaj Jukebox kreiran kao ograničena edicija.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend