Život iz bajke Georgine Rodrigez - najveće ljubavi Kristijana Ronalda

Kristijano Ronaldo je najveća zvezda sveta fudbala, ali pored manevrisanja loptom, on poseduje brojne druge veštine, poput neizmernog pokazivanja ljubavi svojoj izabranici... 

Georginu Rodrigez oblači od glave do pete u Chanel i Pradu i čak joj daje mesečni "džeparac" od 110 hiljada dolara.

Kristijano Ronaldo je svoje ime trajno ispisao u istoriji fudbala. Čoveku, koji je svoju sportsku karijeru započeo sa samo 17 godina igrajući za reprezentaciju Portugala, nije dugo trebalo da postane najbolji fudbaler sveta. Danas on uživa u veoma bogatom i zavidnom položaju ne samo zbog svoje karijere, već i zbog skupocenih stvari koje poseduje.

Od zarade od skoro 108 miliona dolara, čak 1.6 miliona je zaradio putem reklamiranja različitih proizvoda na Instagramu. Nema razloga da se njegov život ne nazove oličenjem luksuza. Ali čak i za bogate i slavne, postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem.

Koliko god drsko zvučalo, čovek koji ima 358 miliona pratilaca (to je više od populacije SAD) na Instagramu prati samo jedan nalog (ne njegov fudbalski klub, kako se očekivalo) već ženu koju voli.

Georgina Rodrigez, 27-godišnja španska manekenka i plesačica čini da se Ronaldovo srce vrti brže od njegovog felša. Georgina uživa u ugađanju koje je veoma teško nadmašiti - Kristijano je konstantno obasipa skupocenim poklonima i omogućava joj da zaista uživa u načinu života koji bi svakoga mogao impresionirati. 

U galeriji fotografija vam otkrivamo detalje šta se dešava kada se ljubav i romansa sretnu sa luksuzom i velikodušnošću.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme