Najluksuzniji ofingeri sveta

Neki ljudi kupuju odeću, a neki kupuju modu…

Haute couture komadi, odnosno oni koji su izrađeni delikatnim tehnikama ručnog rada, neretko koštaju više nego što prosečna osoba zaradi za godinu dana, a kako oni završe? Zar ti komadi koji su osmišljeni, dizajnirani, kreirani i nošeni tako pažljivo, ne zaslužuju svoje posebno mesto, nakon što ih obučete jednom ili dva puta?

Očuvanje prefinjenih komada nikako nije lak zadatak, posebno ukoliko su vaši alati za to pogrešni, a upravo tu na scenu stupaju neverovatni Lou Hansell ofingeri, odnosno prvi luksuzni ofingeri sveta. Ovi komadi kreirani su kao savršena podrška vašim najvažnijim odevnim komadima. Verovali ili ne, poput komada umetnosti ili vitalnog izuma, ovo ofingeri su proveli pet godina u proizvodnji, kako bi rezultirajuća kreacija bila savršena replika ljudske forme.

Lu Hansel, veliki i strastveni ljubitelj mode i kolekcionar, sam je kreirao ove ofingere, koji predstavljaju idealni način za čuvanje skupocene odeće, tako da ona ni u kom slučaju ne gubi svoj oblik, koliko god dugo da stoji u ormaru.

Pamela Kugel, predsednica Lou Hansell brenda, objasnila je mukotrpni proces koji je deo kreiranja ovih luksuznih ofingera: “Odlučili smo da dizajniramo nešto intrigantno i vizionarsko, za luksuzne odevne komade, kombinujući izuzetnu formu i funkciju. Sa globalnim timom zanatlija, krojača, inžinjera dizajna i svetski renomiranih vođa u svetu tehničke kalkulacije i kompjuterskih simulacija, kreirali smo dizajn koji je u procesu patentiranja, a koji replikuje ljudsku formu, odnosno stvara idealni način za čuvanje najfinijih i najvrednijih komada”.  Jedan ovakav ofinger koštaće vas između 125 i 250 dolara.