Ed Širan "ratuje" sa komšijama zbog korišćenja svog helikoptera

Mnogi od nas žive pored radoznalih komšija, ali kada je vaš komšija Ed Širan, ko ne bi bio u iskušenju da povremeno pogleda kroz prozor?

Pre nekoliko godina pevač je „ratovao“ sa komšijama jer je želeo da izgradi grobnicu i kapelu na svom posedu, dok sada radoznale komšije broje koliko puta pevač koristi svoj helikopter.

31-godišnji engleski kantautor živi na višemilionskom imanju u vili sa suprugom Čeri Siborn i njihovim ćerkama. Prostrano imanje u Safolku od 5 miliona dolara obuhvata pet kuća, fudbalsko igralište, voćnjak, kuhinju na otvorenom, prostor za zabavu i „jezerce sa raznim životinjama“ ali zvanično, nema heliodrom.

On koristi privatni deo zemlje kao heliodrom, a ta pogodnost dolazi sa svojim skupom pravila. Pevač može da pristupi ovom privatnom heliodromu samo 28 puta godišnje,  prema Naredbi o opštem razvoju grada i zemlje iz 1988. a komšije pažljivo nadgledaju svako korišćenje helikoptera.

Izvor je otkrio: „Neki Edovi susedi broje koliko puta on koristi helikopter. Čini se da ne može da se odmori kada je u pitanju njegova kuća. Neki od njih su i ranije bili ljuti zbog njegovih planova, a sada su na straži helikoptera.“

Ako Ed sleti više od 28 puta godišnje, moraće da dobije retrospektivnu dozvolu za planiranje heliodroma što će ga prilično koštati.

Verujemo da to nije veliki izdatak za Širana koji je od  2012. godine kupio neverovatnih 27 objekata, kako u Londonu tako i van njega.

Luxury Experience