London dobija prvi hotelski apartman inspirisan sirom

Ukoliko vam je sir često na umu, ova vest je savršena za vas…

Sa ciljem očaravanja ljubitelja sira kao što ste vi, London će uskoro otvoriti vrata svog prvog, ultra-ekskluzivnog tematskog hotelskog apartmana u Kamdenu, u kom glavnu ulogu igra sir. Proglašen za prvi hotelski apartman inspirisan sirom, ova smeštajna jedinica će sadržati tapete, jastučiće i prekrivače u ovom stilu, kao i sapun sličnog mirisa u kupatilu. Gosti će moći da se fotografišu ispred gigantskih instalacija sira i uživati u slatkim snovima u posteljini koja je njime inspirisana.

Ova ponuda će biti lansirana zajedno sa Café Rouge zimskim menijem koji sir nudi u izobilju, a gosti Cheese Suite apartmana će moći da pozovu Cheese Hotline i naruče sir po svojoj želji, a takođe će dobiti priliku da uživaju u besplatnom obedovanju u Café Rouge po svom izboru.

Komentarišući ovu ideju, Žaklin Flečer, vođa marketinga u Café Rouge, rekla je: “Oduvek smo želeli da odgovorimo na apetit naših mušterija i znamo da postoji prava glad za jelima koja se fokusiraju na sir, nakon što smo organizovali više od 20.000 Cheese popodnevnih čajeva od lansiranja 2018.godine. Samim tim, želeli smo da ponudimo našim fanovima nešto novo i sasvim drugačije iskustvo”.

Ukoliko želite da odsednete u ovom apartmanu, znajte da je lista čekanja poduža.