Kiawah Island Golf Resort – nezaboravan po prirodi

Kiawah Island Golf Resort je luksuzno utočište na obali okeana koje se nalazi u srcu Južne Karoline.

Odmaralište se nalazi na osamljenom ostrvu sa bujnim, prirodnim okruženjem, prekrasnim pogledom na okean i beskrajnim aktivnostima. Uz fantastične terene za golf, uzbudljive vodene sportove, luksuzni spa centar sa punom uslugom i nagrađivane restorane, Kiawah Island Golf Resort pruža spektakularno iskustvo putovanja koje nikada nećete zaboraviti.

The Sanctuary deo odmarališta dočekuje goste sa vrhunskom elegancijom i udobnošću sa pet zvezdica. Sa završnim obradama od čarlstonske cigle, štukature, drveta, bakra i gvožđa, ambijent odražava dizajn velike vile na obali mora. Hotel odiše ljubaznim južnjačkim gostoprimstvom, nudeći niz dobro opremljenih soba i apartmana, pri čemu svi dolaze privatnim balkonima sa kojih se pruža pogled na zapanjujuće obalne prizore. Ako to odluče, gosti mogu upotpuniti svoj boravak ekskluzivnim pristupom privatnom klupskom salonu i uslugama konsijerža.

Pored The Sanctuary, Kiawah Island Golf Resort nudi više od 500 drugih smeštaja koji se nalaze pored okeana, dina i netaknutih terena za golf. Turisti su pozvani da stvore odmor iz svojih snova sa opcijama u rasponu od šarmantnih vila do odabrane kolekcije privatnih i vrhunskih kuća. Ocean Course Cottages, smeštene na čuvenom istoimenom terenu, pružaju boravak koji će vam omogućiti da uživate u golfu uz pratnju posvećenog konsijerža.

Pet šampionskih golf terena koje su dizajnirali svetski poznate arhitekte krase ostrvo. Iako svaka staza nudi svoju jedinstvenu mogućnost igranja, možda je najizazovniji čuveni Ocean Course, domaćin Rajder kupa 1991. i PGA prvenstva 2012. i 2021. godine. Pažljivo osmišljen od strane Pita Daja, The Ocean Course se može pohvaliti najvećim brojem primorskih rupa na severnoj hemisferi, sa neometanim pogledom na obalu sa svake od njih.

Smešteno 33 kilometra od Čarlstona sa 16 kilometara privatne plaže, ostrvo Kiawa je nadaleko poznato po danima ispunjenim čudima i otkrićima. Divlje životinje, uključujući belorepe jelene i delfine, mogu se lako uočiti dok istražujete ostrvo ili vozite bicikl duž obale. Tenis i popularne vodene aktivnosti kao što su vožnja čamcem, kajakom i veslanje nude beskrajne nezaboravne avanture.

Kolekcija od 15 restorana, kafića i barova stvara kulinarska istraživanja koja ostaju verna korenima primorske Karoline. U The Sanctuary, The Ocean Room, hotelski stejk bar, služi majstorska jela sa sastojcima lokalnog porekla, koja se mogu upariti sa njihovom listom od 1.000 etiketa vina odležanih u podrumu. Jasmin Porč je specijalizovana za vanvremenska jela kao što su biskvit od rakova i škampi i griz. The Atlantic Room, omiljeni restoran koji se nalazi u klubu The Ocean Course, poznat je po modernoj američkoj kuhinji i svežem regionalnom ulovu koji se nabavlja kroz partnerstvo sa lokalnim ribarima.

Za one koji žele da se napune i obnove, luksuzni spa centar sa pet zvezdica u odmaralištu je zasluženo uživanje. Spa u The Sanctuary može obradovati goste specijalizovanim uslugama koje su izvedene i inspirisane okeanom, slanim močvarama i pomorskim šumama ostrva Kiawa. Svako spa iskustvo, bilo da se radi o jednoj masaži ili celodnevnom maženju, fokusirano je na umirivanje ne samo tela, već i uma i duha.

Sa beskrajnim izborom za odmor i ostrvskim sadržajima, Kiawah Island Golf Resort je idealna destinacija za one koji traže autentično priobalno odmaralište u ovom neobičnom delu sveta. Bez obzira da li želite da se opustite, podmladite ili jednostavno pobegnete od rutine svakodnevnog života, ostrvo Kiawa vas čeka.

22 teniska terena, uključujući deset novih terena sa šljakom Har-Tru, svi ušuškani u zadivljujuću okolinu odmarališta i oivičeni mirisnim oleandrom, šuštavim palmetama, ljuljajućom pampas travom i živim cvećem.

Luxury Experience