Four Seasons Resort Cabo San Lucas će ovog proleća oduševiti goste

Otvarajući svoja vrata za goste 1. maja 2024, Four Seasons Resort i Residences Cabo San Lucas u Kabo Del Solu poziva putnike da se prepuste oličenju luksuza i opuštanja.

Smešten usred živahne zajednice Kabo Del Sol, poznate po svom šarmu u stilu Rivijere, ova moderna hacijenda crpi inspiraciju iz očaravajućeg meksičkog Pueblos Magicosa. Od trenutka kada zakoračite na imanje, obavija vas topao zagrljaj koji podseća na dragi povratak kući.

Sa 96 izuzetnih soba za goste, apartmana i vila, zajedno sa 61 rezidencijom i imanjem, odmaralište nudi smeštaj sa prelepim pogledom na Kortesovo more. Svako prebivalište neprimetno spaja tradicionalnu meksičku estetiku sa savremenim raskošom, sa modularnim staklenim vratima koja brišu granicu između enterijera i eksterijera, privatnim terasama i u mnogim slučajevima ekskluzivnim sadržajima kao što su bazeni i tuševi na otvorenom.

Pogodno lociran na samo 30 minuta od Međunarodnog aerodroma Los Kabos i 15 minuta od Međunarodnog aerodroma Kabo San Lucas, Four Seasons Resort Cabo San Lucas je na samo nekoliko trenutaka od poznatih atrakcija u regionu, uključujući trgovačke četvrti, restorane, žarišta noćnog života i kulturne znamenitosti.

Po dolasku, gosti su dobrodošli u srce objekta, La Casona, živopisno mesto okupljanja gde se spajaju udobnost i povezanost. Sa velikim kaminom, lokalnim umetničkim delima i panoramskim pogledom na okean, La Casona menja klasično iskustvo predvorja i postaje dnevna soba sa ogromnim sofama, a uniforme zaposlenih zamenjene su modernom odećom renomiranog dizajnera Krisa Gojrija.

Probudite sva svoja čula raznovrsnom kulinarskom ponudom odmarališta, gde vas užici čekaju na svakom koraku. Palmerio restoran nudi francusku i italijansku hranu, dok restoran Caiao, koji vodi pionir savremene latino kuhinje Ričard Sandoval, je hram peruanske Nikkei kuhinje. Za koktele uz zalazak sunca i pogled koji oduzima dah, Sora salon na krovu sa pogledom na okean, nudi vrhunsko okruženje.

Ali luksuz se tu ne završava. Gosti mogu da se opuste u spa centru Tierra Mar ili da se upuste u uzbudljive avanture u Baja 360° Adventure centru. Porodice će uživati u programu Papalote Kids For All Seasons, dok ljubitelji umetnosti mogu da istraže svoju kreativnost u umetničkom studiju El Taller Artisan.

Za one koji traže privatnije utočište, odabrani smeštaj u vili će uskoro biti dodat u prestižnu kolekciju Four Seasons Private Retreats. Ove kuće sa više spavaćih soba nude odmor uz dodatnu pogodnost personalizovanih usluga, osiguravajući nezaboravan boravak prilagođen svakoj vašoj želji.

Kao deo cenjenog portfolia Four Seasons, ovaj dragulj iz Kabo San Lukasa pridružuje se sestrinskim nekretninama na poluostrvu Baja i šire, od kojih svaka nudi jedinstven spoj luksuza, udobnosti i gostoprimstva bez premca.

Bilo da planirate romantičan, porodični ili  grupni odmor, Four Seasons Resort and Residences Cabo San Lucas obećava nezaboravno iskustvo gde suština La Buena Vida – dobar život – oživljava u svakom trenutku.

Luxury Experience