Dolce & Gabbana spaja visoku modu i luksuzno gostoprimstvo novim odmaralištem na Maldivima

Maldivi koji se nazivaju rajem na zemlji, uskoro će postati glamurozniji otvaranjem luksuznog hotela Dolce & Gabbana.

Modna kuća Dolce & Gabbana se udružuje sa saudijskim investitorom Dar Global za svoj prvi debi u oblasti nekretnina, a ova saradnja ima za cilj da spoji visoku modu sa netaknutim gostoprimstvom.

Ziad El Čar, izvršni direktor kompanije Dar Global, izrazio je svoje uzbuđenje, rekavši: „Oduševljeni smo što ćemo svetski poznatog ambasadora brenda "Made in Italy" Dolce & Gabbana dovesti u svet nekretnina i gostoprimstva. Ovo partnerstvo predstavlja jedinstvenu interpretaciju italijanskog duha brenda i jača našu posvećenost pružanju izuzetnih životnih iskustava i mogućnosti ulaganja naših klijenata. Uvereni smo da će ovo partnerstvo biti veliki uspeh i radujemo se saradnji sa brendom Dolce & Gabbana kako bismo oživeli njihovu viziju.”

Dok je Dolce & Gabbana sinonim za stil i modu, Dar Global je gigant nekretnina poznat po svojim prestižnim projektima u UAE, Kataru, Omanu, Bosni, Velikoj Britaniji i Španiji. Neki od značajnih projekata Dar Global kompanije uključuju saradnju sa renomiranim brendovima kao što su Missoni, Pagani i Elie Saab.

Za sada nije poznato mnogo detalja o odmaralištu kao i kada će biti završeno, međutim, ova saradnja prati trend modnih brendova koji se upuštaju u industriju nekretnina. Giorgio Armani i Bulgari uspešno su ušli u luksuzni ugostiteljski sektor, dok Jacob & Co, cenjeni proizvođač luksuznih satova, gradi najvišu stambenu kulu na svetu od 100 spratova u Dubaiju.

Privlačnost Maldiva, koji se često opisuju kao „raj na zemlji“, u kombinaciji sa neuporedivim osećajem za stil i luksuz Dolce & Gabbana, obećava izvanredno iskustvo za goste. Kako se ovaj projekat razvija, entuzijasti mode i putovanja željno iščekuju nove vesti ove uzbudljive saradnje.

Pratite nas za više informacija o ovoj fuziji visoke mode i luksuznog gostoprimstva dok Dolce & Gabbana i Dar Global rade zajedno na stvaranju izvanredne destinacije za letovalište na netaknutim Maldivima.

Luxury Experience