Živite poput kraljevske porodice na engleskom selu sa privatnim jezerom

Šarm engleskog sela susreće se sa sofisticiranošću Londona sa novim paketom Retreats to the Cotswolds.

Kao deo saradnje između kompanije Stay One Degree i grupe luksuznih hotela Mandarin Oriental, boravak od dve ili tri noći na privatnom imanju od 600 hektara sada je praćen restoranima i spa uslugama hotela Mandarin Oriental Hyde Park, London.

Dostupan privatnim grupama, objekat Stay One Degree ima sedam spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, uključujući jedan glavni apartman sa parnom sobom. Objekat takođe ima privatno jezero sa saunom i prostorom za jogu, kao i bazen, teniski teren i travnjak za kroket.

Za one koji treba da obave neki posao, tu su i privatni radni prostori i kancelarije. Za manje posla i više igre, tu je terasa za zabavu sa otvorenim barom i ložištem. 

Mandarin Oriental Hyde Park, London podiže već vrhunski smeštaj na novi nivo nudeći izbor od tri wellness iskustva na imanju. Svako od njih će uključivati privatne spa tretmane sa terapeutima iz londonskog hotela, kao i fitnes sesije (kao što su joga, pilates ili lični trening) na osnovu želja gostiju.

Pored toga, hotel sa pet zvezdica će obezbediti privatnog kuvara za pripremu dnevnih obroka, kao i vođenje kurseva kuvanja. Takođe se mogu organizovati aktivnosti u oblasti Kotsvolds, što može uključivati obilaske lokalne pijace ili gađanje glinenih golubova.

Ovo je samo jedna od najnovijih ponuda u partnerstvu između dva luksuzna teškaša koju možete rezervisati ukoliko želite da neko vreme živite poput kraljevske porodice na engleskom selu.