Plivajte sa ajkulama i luksuzom

U toplim vodama istočne obale Meksika, možete iskoristiti priliku i plivati sa velikim ribama, tokom ekspedicije koja traje četiri dana, pri čemu profesionalni fotografi dokumentuju sve važne trenutke…

Plivajte sa elitnom grupom tokom četiri dana, zajedno sa najvećim brojem kit ajkula sa kojim se možete susresti bilo gde na svetu. Sa životnim vekom od 100 godina, kit ajkule se svakodnevno hrane sa 38 kilograma tune i planktona. Njihova dužina može dositći do 20 metara, zbog čega jednostavno odišu nekom neprikosnovenom moći i zahtevaju naše strahopoštovanje.

Ekspedicija o kojoj govorimo može ugostiti samo četiri grupe putnika godišnje, sa maksimalno šest ljudi. Cena putovanja je oko 88.000 dolara, a prema mišljenjima stručnjaka, ono je savršeno romantični poklon za Dan zaljubljenih.

Ajkule sa kojima ćete se susresti su nežni džinovi, a vaši putevi će se ukrstiti tokom njihove migracije.

Čitavo putovanje, od trenutka kada sletite u Meksiko, ispunjeno je čistim luksuzom. Odsešćete u luksuznom hotelu na Isla de Mujeres, ješćete najbolju hranu, a budićete se uz neverovatni pogled koji će vam nedostajati čim pođete kući.

Na aerodromu u Kankunu, odakle vaša avantura počinje, čekaće vas vaš privatni vozač koji će vas odvesti do marine, odakle ćete privatnom jahtom krenuti prema ostrvu. Prvo popodne možete iskoristiti da se opustite i odmorite, uživate u predivnom okruženju i vrhunskoj večeri. Ujutru, brod će čekati na vas da vas odvede na ekspediciju koja traje šest sati, a uključuje istraživanje, uživanje u meksičkom suncu i plivanje sa ajkulama.

Dok uživate u podvodnom svetu, velika je verovatnoća da ćete se osim sa kit ajkulama susresti i sa gigantskim mobula ražama, koje su sasvim bezopasne i nežne. Takođe, možda naletite i na kornjače, delfine i mnoge druge pripadnike morskog univerzuma.

Tokom svog luksuznog odmora u ekskluzivnom odmaralištu Zoetry Villa Rolandi, imaćete priliku da obedujete u najboljem restoranu ostrva, Casa Rolandi, koji vam nudi mešavinu gastronomije Jukatana i severne Italije.

Na kraju, moramo još samo reći da je ovo zaista iskustvo koje će promeniti vaš život na bolje i navesti vas da čitav svet posmatrate iz sasvim drugačijeg ugla.